Napisano 25 Marzec 20178 l comment_34204 Witam , potrzebuję i formacji dotyczącej nazwisk , namiarów na wykładowców z UM Wrocławskiego co udzielają korepetycji żeby dostać sie oczywiście na medycynę ... jestem z Katowic a siostrzeniec potrzebuje Wrocław , liczę na pomoc kolegów i koleżanek wśród pryszłych lekarzy jak i juz obecnych ! Dziękuję z gory za informacje . Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 20178 l comment_34206 22 godziny temu, Dorota1234 napisał: Witam , potrzebuję i formacji dotyczącej nazwisk , namiarów na wykładowców z UM Wrocławskiego co udzielają korepetycji żeby dostać sie oczywiście na medycynę ... jestem z Katowic a siostrzeniec potrzebuje Wrocław , liczę na pomoc kolegów i koleżanek wśród pryszłych lekarzy jak i juz obecnych ! Dziękuję z gory za informacje . Pozdrawiam Wykładowcy UM z reguły nie są przyrodnikami, a wiedza wymagana na maturze znacząco różni się od tej obowiązującej na studiach, także polecałby raczej kogoś kto był egzaminatorem czy też ma doświadczenie w przygotowaniu do matury. Jeżeli już musi to być wykładowca UM to polecam profesora Romualda Wojnicza (kierownika katedry histologii w Zabrzu), z tego co wiem to przygotowuje on licealistów do olimpiad biologicznych. Zgłoszenie