Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A może Czarnogóra?

Featured Replies

Napisano

Tak mi się jakoś składa, że od końca czerwca będę miał trochę wolnego. Dużo czasu na jakiekolwiek planowanie nie mam a z chęcią pojechałbym do Czarnogóry. Trochę poczytałem o niej, pooglądałem zdjęć i filmów z różnych wyjazdów i w sumie z chęcią sam bym wszystko zobaczył na własne oczy. Byliście? Co warto zobaczyć? No i jak najlepiej tam się dostać nie będąc zmotoryzowanym?

Napisano

W Chorwacji tumy turystów, w Czarnogórze mniej, a też ma morze ;)

Napisano
  • Autor

Chorwacja z tego co wiem jest też droższa nich Czarnogóra. Z krajów bałkańskich jest najdroższa.

Napisano
  • Autor

15 dniowa objazdówka (licząc wraz z dojazdem), z częściowym wyżywieniem za około 1600 to dobra oferta? Co prawda to nie tylko Czarnogóra a i kraje sąsiednie.Znajomi podesłali mi taką wycieczkę, ale z Warszawy. Warto się nad nią zastanawiać?

Napisano

Byłam i w Chorwacji i w Czarnogórze,ale kilka lat temu,nie wiem jak to teraz wygląda,ale wtedy Czarnogóra była zdecydowanie tańsza i jak dla mnie bardziej urokliwa.Myślę,że warto skorzystać z oferty,bo kraje bałkańskie są warte zwiedzenia.

Napisano

Plan wyjazdu na wakacje do Czarnogóry rewelacyjny. Piękny Kotor, kanion Tary i niesamowity spływ łodziami Tarą pozostanie w mej pamięci na zawsz. Miałam okazje poznać Czarnogóre dzięki wycieczce,z Wytwórnią Wypraw. Super organizator dbający o jakość swych ofert.

• 4 weeks later...
Napisano
  • Autor
Dnia 8.06.2017 at 21:08, Mysza napisał:

Plan wyjazdu na wakacje do Czarnogóry rewelacyjny. Piękny Kotor, kanion Tary i niesamowity spływ łodziami Tarą pozostanie w mej pamięci na zawsz. Miałam okazje poznać Czarnogóre dzięki wycieczce,z Wytwórnią Wypraw. Super organizator dbający o jakość swych ofert.

Wydaje mi się, że patrzymy na tą samą wycieczkę :) Pytanie tylko czy w tym samym czasie :)