Napisano 8 Październik 20187 l comment_35520 Hejka! Mógłby ktoś mi powiedzieć jak to wygląda na studiach? W wakacje robiłem praktyki na ortopedii i przed wejsciem na blok, podczas przebierania, jeden z lekarzy powiedział mi, żebym sciągnął skarpetki. Żaden problem, tylko jestem ciekawy, czy to jest standardem na studiach i w innych szpitalach, że zabiegowcy prawie zawsze nie noszą skarpetek. Pytam, bo w takim przypadku, skarpetek pozbyłbym się już w szatni i nie byłoby problemu z depozytem ?. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 20187 l comment_35521 Jak Ty asystowałeś, to anestezjolog po kryjomu się nimi sztachał Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 20187 l comment_35522 Cześć indywidualna sprawa, chociaż jednak na blokach na których ja bywałem raczej normalnie skarpetki i buty blokowe (które dostarcza blok szpitala). Ponieważ jednak zdarza się czasem, że różne płyny ustrojowe trafią do Twoich butów i na skarpetki to warto zastanowić się jak chcesz wrócić potem do domu Zgłoszenie
Napisano 17 Październik 20187 l comment_35533 Powstaje nowe uzdrowisko http://forum.gp24.pl/gmina-borzytuchom-t119491/page-59 Zgłoszenie