Napisano 12 Maj 201213 l comment_22186 A to nie jest aby tak, że tytuł laureata Olimpiady umożliwia wstęp bez przeszkód na uczelnię tylko w roczniku, w którym ta Olimpiada się odbyła? Zgłoszenie
Napisano 13 Maj 201213 l comment_22187 Zależy gdzie. Tak jak mówisz robi na pewno Gdańsk i Bydgoszcz. W Warszawie i Łodzi obowiązuje wolny wstęp dla laureatów z bieżacego roku rekrutacji i z roku poprzedzającego rekrutację. Lublin daje bodajże 3 lata od uzyskania tytułu, a Kraków nie narzuca żadnych ograniczeń czasowych. Więcej nie wiem. Zgłoszenie
Napisano 14 Maj 201213 l comment_22221 Zdaje się, że dobrze. Odpowiedzi nie sprawdzam, bo to na co na razie się natknęłam to mało wiarygodne źródła. Teraz fajrant. A jak Ty oceniasz biologię? No i powodzenia na jutrzejszej chemii. Zgłoszenie
Napisano 14 Maj 201213 l Autor comment_22223 Łatwiejsza niż rok temu aczkolwiek czuję ,że nie wystarczy na studiowanie na lekarskim. Wszystko okaże się jutro. Zgłoszenie
Napisano 14 Maj 201213 l comment_22224 Trzymamy kciuki za naszych ulubionych kandydatów, dajcie znać i czytajcie jutro dokładnie pytania Zapraszam też do tematu nt oceny tegorocznej matury: http://medfor.me/ind...-chemia-fizyka/ Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201213 l Autor comment_23725 Niestety w tym roku się nie udało. Napisałem maturę tak samo, źle do tego podszedłem. Nie ma już teraz czasu na użalanie się nad sobą trzeba przygotować się na przyszły rok. Ten lekarski stał się moją obsesją. Już wkrótce nowy temat dla kandydatów 2013! Zgłoszenie
Napisano 25 Wrzesień 201213 l comment_23835 moje wielkie uznanie za tak dużą determinację! powodzenia! Zgłoszenie
Napisano 25 Wrzesień 201213 l comment_23836 Niestety w tym roku się nie udało. Napisałem maturę tak samo, źle do tego podszedłem. Nie ma już teraz czasu na użalanie się nad sobą trzeba przygotować się na przyszły rok. Ten lekarski stał się moją obsesją. Już wkrótce nowy temat dla kandydatów 2013! Trzymam mocno kciuki! Nastaw się, że za rok zaczynasz lekarski i tak też będzie Zgłoszenie