Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów – potrzebuję pomocy, a właściwie informacji na temat danej uczelni. Zdaje sobie sprawę, iż odpowiedź na pewne pytania będzie wymagać od Was większego wkładu twórczego, za co serdecznie dziękuję. Pozwolę sobie wkleić owy post do tematów związanych z interesującymi  mnie uczelniami. Moje pytania, tudzież wątpliwości są następujące:

- jak oceniacie kadrę kształcącą – pro studencka? Czy raczej wyznają raczej zasadę: „wyżej robimy niż 4 litery mamy” ?

- Czy wielu wykładowców zdarzyło się być "katami"? Czy są to raczej pojedyncze przypadki? Na jakich przedmiotach się zdarzali?

- czy egzaminy i sesje są raczej w formie ciągłej? Czy też egzaminy i zalki lecą przez 3 tygodnie w okresie sesyjnym po "15 na dzień"?. (Biorę pod uwagę iż są wejsciówki etc.)

- i najważniejsze dl a mnie pytanie – jak rozłożone są zajęcia? Czy wiele trzeba jeździć po mieście tudzież nawet po okolicznych miastach? Jak daleko od siebie są usytuowane budynki/szpitale kliniczne na których odbywają się zajęcia? Trzeba korzystać ciągle z komunikacji miejskiej tudzież własnego transportu, czy pieszo można spokojnie się przemieszczać od punktu A do punktu B?  Dziękuję z góry  szczególnie za tą odpowiedź.   

- koła naukowe dają profity z uczęszczania i udzielania się na nich?

- i na koniec:  wasza subiektywna opinia na temat danej uczelni – czy wybrałbyś/wybrałabyś  ponownie tą samą uczelnię do studiowania LEKU?

Na razie tyle, dziękuję za odpowiedzi. Będę Was jeszcze męczył.

Pozdrawiam

Kamil

• 3 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich forumowiczów ! :)

Mam kilka pytań co do LEKu . Czy ktoś z was może mi po krótce opowiedzieć jak wygląda wasz - studentów medycyny - plan dnia ? Ile czasu poświęcacie na naukę , ile na wykłady ? Jak to wygląda ( przebieg dnia - o której wstajecie , o której chodzicie spać zazwyczaj , ile spędzacie czasu na wykładach i od czego jest to zależne ) ?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Pozdrawiam .

P.S. Rok rozpoczęcia jest rokiem planowanym , a co się do tego czasu wydarzy ... nie mam pojęcia :D