Napisano 9 Listopad 201114 l comment_4745 mam pytanie odnosnie robienia stazu, czy orientuje sie moze ktos jak to jest jesli chce sie robic staz we wroclawiu a studiuje sie w zupelnie innym wojewodztwie niz dolnoslaskie i nie pochodzi sie tez z dolnoslaskiego czy jest to jakas przeszkoda? bo slyszalam ze trzeba byc zamedowany od ok1-2 lat w wojewodztwie w ktorym chce sie robic staz pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 13 Listopad 201114 l comment_4778 Z tego co wiem na Dolnym Śląsku nie ma takiego wymogu, po prostu pokazujesz gdzie jesteś zameldowany. Nie daje sobie jednak ręki uciąć czy to prawda, ale myślę, że tak. Upewniać pewnie trzebaby się w izbie lekarskiej. pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 13 Listopad 201114 l comment_4785 Trzeba mieć zameldowanie na terenie danej izby lekarskiej. Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201114 l Autor comment_4844 Trzeba mieć zameldowanie na terenie danej izby lekarskiej. a czy to zamelodowanie trzeba miec odd jakiegos czasu czy np wystarczy od roku? Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201114 l comment_4845 Wystarczy prawdopodobnie od dnia;) A od roku to już w ogole myślę, że na bank. Ale tak jak mówie - musi Ci to ktoś potwierdzić albo zadzwon do izby lekarskiej (www.dilnet.wroc.pl - strona izby dolnoslaskiej) Zgłoszenie
Napisano 17 Listopad 201114 l comment_4851 z tego co wiem to moi znajomi spoza województwa załatwiali meldunek na ostatnią chwilę przed składaniem papierów do dilu. Zgłoszenie
Napisano 21 Listopad 201114 l Autor comment_4907 z tego co wiem to moi znajomi spoza województwa załatwiali meldunek na ostatnią chwilę przed składaniem papierów do dilu. aha, i na staz sie dostali bez problemu? Zgłoszenie
Napisano 21 Listopad 201114 l comment_4910 No właśnie, jakie jest kryterium? Ja słyszałem, że do niektórych szpitali kwalifikuje się po średniej. Zgłoszenie
Napisano 28 Listopad 201114 l comment_5079 Witam W jaki sposób "załatwić" sobie meldunek we Wrocku?? W najblizszej przyszlosci nie planuje niestety zakupu mieszkania Pochodzę z dolnegośląska, bede wdzieczny za wszelkie wskazówki. pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 28 Listopad 201114 l comment_18794 Generalnie kiedyś było tak, że każda osoba przebywająca w danym mieście powyżej 2 tygodni musi być zameldowana, więc niejako "z urzędu" się chyba należy. Poprawcie mnie jakby co. Teraz tylko, do jakiego urzędu należy pójść Zgłoszenie