Napisano 28 Listopad 201114 l comment_18805 Starsi koledzy i koleżanki! Potrzebuję informacji na temat limitów przyjęć na kierunek lekarski na przyszły rok akademicki. Słyszałam, że miejsc będzie dużo mniej, niż w poprzedniej rekrutacji (przykładowo w Krakowie 150, zamiast 248). Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Zgłoszenie
Napisano 23 Styczeń 201214 l comment_19994 Starsi koledzy i koleżanki! Potrzebuję informacji na temat limitów przyjęć na kierunek lekarski na przyszły rok akademicki. Słyszałam, że miejsc będzie dużo mniej, niż w poprzedniej rekrutacji (przykładowo w Krakowie 150, zamiast 248). Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Hej, niedługo dodamy takie informacje na forum, a póki co tutaj http://www.mz.gov.pl...=&my=&ma=015540 znajdziesz wszystkie limity. Mam nadzieję, że to aktualne źródło Pozdrawiam, Mateusz Zgłoszenie
Napisano 29 Styczeń 201214 l comment_20265 Mam nadzieję, że nie wiele się zmieni. Już w zeszłym roku były problemy, to ciekawe jak to będzie w tym. Tym bardziej, że powita nas ustawa o drugim kierunku. Zgłoszenie