Napisano 8 Grudzień 201114 l comment_18986 Ja miałem okazje jeździć jako pasażer kilka razy E38 (740) kolegi a ty która generacje posiadasz ? W tej chwili żadną, bo autko zostało w Pl. Brat będzie miał uciechę. Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 201114 l Autor comment_18993 w takim razie jaka była twoja 7'ka /jest twojego brata ? Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 201114 l comment_18997 taka: http://otomoto.pl/bmw-750-long-krajowy-full-opcja-igla-C21197308.html Póki co, zanim coś sobie do jeżdzenia kupie, czeka mnie podróżowanie T-banen. Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 201114 l Autor comment_18998 ładna - jakbym w totka trafił to na czas studiów bym kupił taka używkę , a jak mogę zapytać dobrze się sprawowała bo o kapryśnej elektronice prasa dużo się wypowiada i tym ze jedynie automat - jak z jego werwa do zmiany biegów ? Zgłoszenie
Napisano 9 Grudzień 201114 l comment_19013 A mój faworyt na tą chwilę to: http://www.audi.pl/p...rs_5_coupe.html Jeździłem A5 Sportsbackiem i przyznam, że na chwilę obecną takie małe pierwsze marzenie. Jak skończę studia, to powoli będzie to już staruszek, ale jako drugie auto z kolei po kilku latach pracy chętnie kupię nawet kilkuletnie. Obecnie na pierwsze auto, powiedzmy po roku - 2 latach pracy, to Scirocco, albo BMW seria 1, potem coś się kupi. Marzenie z prawdziwego zdarzenia na chwilę obecną to CLS Zgłoszenie
Napisano 9 Grudzień 201114 l Autor comment_19014 mi jeszcze się podobają francuzy z przełomu 80/90' w topowych wersjach wiec np safrane baccara , jakiś citroen XM Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201214 l comment_21202 no to moze i ja sie wypowiem i odświeżę kotleta... :] ...zawsze chciałem kupić Mustanga SVT Cobra z zakresu 1999-2004, ale niestety plastikiem w środku bije po oczach i to jest masakra... w każdym razie moje życie kręci się wokół BMW od ostatnich kilku lat pierwsze trafiło na mnie BMW E30, wtedy 15-letnie, 320i (150KM) coupe... dawało radę, ale trzeba było kupić coś nowszego, więc kupiłem BMW E46 323Ci (170KM) coupe rocznik 99, auto miało wtedy 8 lat - robiło wrażenie na drodze z uwagi na swoją prezencję, ale 170 koni to było jednak mało... poza tym chodziła po mnie myśl żeby kupić cabrio :] ...niestety M3 E46 cabrio w tym samym roczniku kosztowało wtedy około 90 tys zł, więc skończyło się na E46 330Ci (231KM) cabrio z 2002 roku - co prawda ma 100 koni mniej od M3, ale jest o połowę tańsze w utrzymaniu :] Z jednej strony lubię muzykę V8, za co uwielbiam amerykańskie samochody, ale z drugiej strony lubię wygodę w środku - więc amerykańce odpadają, bo mają plastiku tyle ile klocki lego przeważnie... Dlaczego BMW? Dlatego że ma w sobie coś czego nie mają inne samochody. Jak to mawiają 'Wiele serc, jedno bicie, BMW ponad życie' i coś w tym jest... jako że motoryzacja jest moją pasją to nie oszczędzam na aucie - ogólnie stan samochodu jest jak z salonu, zarówno wizualnie jak i technicznie :] ...za to przynajmniej moje hobby nr 1 uzupełnia hobby nr 2, czyli fotografię, bo drugiej tak wiernej modelki jak moja beemka na tym świecie nie ma hahaha Co będzie później? Wszystko zależy od tego na co finanse pozwolą. Nie kupiłbym nigdy auta które musiałoby stać pod domem i bym nim nie mógł jeździć. Mam kilka typów, ale nie będę nimi rzucał bo to wszystko może się jeszcze zmienić, tym bardziej że są to samochody z półki na dzień dzisiejszy dla mnie kosmicznej hehe;) ...póki co mam na uwadze ukończenie wszystkich rzeczy jakie mam zaplanowane przy obecnym aucie, a później kupię coś nowego, a E46 pojdzie pod pokrowiec i do garażu żeby tak przeczekać kilkadziesiąt lat, a na starość jak wszyscy będą jeździli kosiarkami na prąd, wyciągnę starego klasyka na prawdziwe paliwo hehehe Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201214 l Autor comment_21207 Bardzo ładny garaż będziesz miał , a auta posiadałeś/posiadasz zacne Zgłoszenie
Napisano 22 Marzec 201213 l comment_21523 Mustang z 65' lub z 67' najlepiej do renowacji. Bulgot v8 mógłby wynagrodzić fortunę zostawianą na stacji paliw. I tak dla równowagi coś na dojazdy do pracy, wyjazdy na wakacje. Jak na razie mój typ audi A7. Za kilka(naście) lat pewnie będzie kosztować jakieś normalniejsze pieniądze. Może kiedyś, jakaś stara bmw e36, napędzana podtlenkiem lpg, do latania bokami, żeby nie było bardzo szkoda, jak coś nie wyjdzie. Swoją drogą kiedyś zapytano mężczyzn w wieku 30-50 lat o to jakie mają motoryzacyjne marzenie. .....i wygrał Golf V GTI. Zgłoszenie
Napisano 23 Marzec 201213 l comment_21539 Swoją drogą kiedyś zapytano mężczyzn w wieku 30-50 lat o to jakie mają motoryzacyjne marzenie. .....i wygrał Golf V GTI. ...to chyba kryzys wieku średniego już zatem Golfa V GTI robi się spod świateł z zamkniętymi oczami :] ...no chyba że R32 to jeszcze można powiedzieć że to jedzie ...ale i tak napędzane na niewłaściwą oś! Zgłoszenie