Napisano 14 Styczeń 201214 l comment_19665 Hej, potrzebuję tego artykułu: http://www.ncbi.nlm..../pubmed/1754833 Zastanawiam się czy jest ktoś może w jakiejś bibliotece czy na uczelni i ma dostęp do pełnej wersji i zechciałby podesłać? Dzięki z góry update: szukam generalnie informacji o diagnostyce różnicowej guzów miednicy mniejszej Zgłoszenie
Napisano 14 Styczeń 201214 l comment_19673 Na potrzeby mojego egzaminu stworzyłem plik, w którym wymieniam patologie w obrębie różnych narządów (większość z miednicy mniejszej właśnie). Może Ci się przyda: Taka diagnostyka różnicowa też by mi się przydała, więc jak coś znajdę/wykombinuje to dam znać Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201214 l comment_20094 W sumie trochę późno odpisuję, ale zawsze Tego artykułu online nie znajdziesz (kwadratowy nawias oznacza, że online opublikowany jest tylko abstrakt). Poza tym oryginał artykułu jest po czesku. Ale zawsze możesz napisać do autora z prośbą o udostępnienie, jeżeli jest Ci bardzo potrzebny Czy potrzebne Ci są jeszcze te artykuły? Może daj znać dokładnie co, myślę, że mogę pomóc Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201214 l Autor comment_20098 Sabi wielkie dzięki, już sobie znalazłem coś podobnego i dostępnego Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201313 l comment_26193 A może jakiś artykuł macie na temat infekcji bakteryjnych w szpitalach? Zgłoszenie
Napisano 11 Marzec 201313 l comment_26336 a słuchajcie w szpitalach prowadzą jakieś statystyki, do których by można uzyskac dostęp? Zgłoszenie