Napisano 15 Styczeń 201214 l comment_19680 Hejo, niedługo egzamin z ortopedii i traumatologii - macie doświadczenia z jakąś książką? Co byście polecili żeby być zadowolonym i dobrze się czytało? Dzięki Zgłoszenie
Napisano 15 Styczeń 201214 l comment_19681 Gaździka się dobrze czyta, i jest bardzo szczegółowy, ale za to wszystko dobrze wg mnie jest wytłumaczone. Co do samego opisu badania, niezastąpiony crash course Zgłoszenie
Napisano 15 Styczeń 201214 l Autor comment_19682 Ale który Gaździk moja droga Patrycjo? Ten http://www.pmed.eu/podreczniki-akademickie/ksiazki/ortopedia-i-traumatologia-narzadu-ruchu/prd,ortopedia-i-traumatologia,rid,9769.html czy ten http://www.pmed.eu/podreczniki-akademickie/ksiazki/ortopedia-i-traumatologia-narzadu-ruchu/prd,ortopedia-i-traumatologia,rid,9770.html pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 15 Styczeń 201214 l comment_19683 Tego jednotomowego już chyba nie ma w sprzedaży- ja przynajmniej nigdzie nie mogłem go dostać Zgłoszenie
Napisano 23 Sierpień 201411 l comment_30048 Temat stary jak świat, ale może komuś się przyda. U mnie ortopeda na zajęciach powiedział, że Gaździkiem można sobie grilla rozpalić. Polecał Ortopedię Nettera (nie atlas, jest też książka ). Zgłoszenie
Napisano 24 Sierpień 201411 l comment_30058 Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia odnośnie podręczników do ortopów? (zwłaszcza z Lublina?) Nie ukrywam że myślę poważnie o tej specjalizacji, i chciałbym wiedzieć gdzie co czytać i nie wydać kasy w błoto. Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam! D. Zgłoszenie
Napisano 25 Sierpień 201411 l comment_30071 A ja powiem złośliwie, że ortopedzi to raczej nie czytają hehehe Zgłoszenie
Napisano 2 Wrzesień 201411 l comment_30102 Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia odnośnie podręczników do ortopów? (zwłaszcza z Lublina?) Nie ukrywam że myślę poważnie o tej specjalizacji, i chciałbym wiedzieć gdzie co czytać i nie wydać kasy w błoto. Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam! D. To jest właśnie informacja od ortopedy z Lublina. A ja powiem złośliwie, że ortopedzi to raczej nie czytają hehehe Bo jak zrobić zabieg to wiedzą z instrukcji na młotku. hehehehe-NIE Zgłoszenie