Napisano 27 Marzec 201510 l comment_31021 Cześć! Mam na imię Darek, 30 lat, moje hobby to przede wszystkim motoryzacja, nie ukrywam że się tutaj zarejestrowałem aby poczytac co nieco na temat egzaminów Zgłoszenie
Napisano 3 Kwiecień 201510 l comment_31059 Witam wszystkich. Jestem Ania. Ja zaczęłam studia w 2012, ale miałam trochę przerwy. Mam nadzieję spotkać tutaj ciekawych ludzi i garść przydatnych informacji w szczególności jeśli chodzi o egzaminy, informacje o specjalizacjach czy kierunkach. Pozdro! Zgłoszenie
Napisano 12 Kwiecień 201510 l comment_31112 siema, zaczynam od tgo roku studia na waszym wydziale medycznym Zgłoszenie
Napisano 22 Kwiecień 201510 l comment_31166 Witam Mam na imię Krzysiek i bardzo się cieszę że trafiłem na to forum Zgłoszenie
Napisano 9 Maj 201510 l comment_31451 Witajcie, mam na imię Krzysztof i już jestem ładnych kilka lat po studiach, teraz praktykuję w małym szpitalu. Medcyna nadal pozostaje moją największą pasją, choć bywa ciężko. Zgłoszenie
Napisano 16 Maj 201510 l comment_31512 Witam wszystkich na forum medfor trafiłem tutaj za namową swojego kolego, który polecił mi to forum już jakiś czas temu, jednak pojawiłem się dopiero dziś, ale widzę że forum jest naprawdę ciekawe i podejrzewam że spędzę tu dużo czasu pozdrawiam Michał Zgłoszenie
Napisano 17 Maj 201510 l comment_31514 Witam serdecznie Cieszę się, że mogę spotkać tu ludzi z profesji lekarskiej - miłośników medycyny, studentów i lekarzy. Sama studiuję stomatologię i w przyszłości będę dbać o piękne uśmiechy Pozdrawiam! Zgłoszenie