Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Cześć! Jagienka, II rok, PUM. Odkąd pamięta zafascynowana ginekologią i położnictwem :)

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 140.4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Witam wszystkich Mam na imię Damian i jestem na VI roku Wydziału Lekarskiego na WUM. Planowana specjalizacja: Chirurgia(niezmiennie od 6 lat. Zainteresowania: bieganie, kolarstwo. W lipcu p

• Sabina, VI rok WL w Krakowie. Zdeklarowany, fanatyczny chirurg ogólny z ciągotami w stronę medycyny ratunkowej i traumatologii. Poza miejscem stałego zameldowania w dyżurce chirurgów na jednej z klini

• Witajcie, Paulina, III rok Wrocław zawężenie zainteresowań medycznych dopiero przede mną biegam, ćwiczę, czytam rzeczy rozwijające duchowo i uwielbiam czerwone wytrawne wino Pozdrawiam

Posted Images

Napisano

Cześć! Jagienka, II rok, PUM. Odkąd pamięta zafascynowana ginekologią i położnictwem :)

Nadal jest nagroda za pierwszego faceta który zajdzie w ciąże? Bo ostatnio cienko z kasą u mnie.

Napisano

Podobno milion dolarów od pewnego ekscentrycznego milionera czeka.

Napisano

Magda, 2 rok na AM we Wrocławiu. Coraz bardziej zafascynowana chirurgią ogólną, chociaż wszyscy mówią że zaraz mi przejdzie, ale póki co nie przechodzi :D W kręgu medycznych zainteresowań znajdują się też AiIT oraz medycyna ratunkowa. Poza medycyną - książki, duuużo książek, sport i muzyka:)

Napisano

Hej, Agnieszka, II rok na PUMie ;). W chwili obecnej jestem na etapie zafascynowania dermatologią i medycyną estetyczną, co prawda do wyboru specjalizacji mam jeszcze sporo czasu i od początku studiów zmieniam plany na przyszłość średnio raz na dwa miesiące ^^ Interesuję się głównie muzyką (od elektroniki po rock), trenuję fitness i czytam ambitne, psychologiczne książki :)

Napisano

Cześć, Maria, dopiero kandydatka. Zawsze pasjonowała mnie chemia, ale pół roku studiowania wystarczyło na weryfikację moich planów, i teraz celuję w medycynę.

Napisano

Hejka,

z tej strony Agnieszka, studentka 6 roku wydziału lekarskiego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego :) Jeśli chodzi o plany postażowe to myślę o medycynie rodzinnej, pediatrii lub neurologii, ale czas pokaże, na co się zdecyduję :D

Poza studiami to taniec i rysowanie-bardzo amatorsko, ale uwielbiam moje "małe" hobby :D

Pozdrowionka dla wszystkich :D

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, tu Ala, II rok, lekarski, GUMed :) Aktualnie na etapie specjalizacji z biochemii i fizjologii. Co będzie dalej - nie mam pojęcia. Może to forum pomoże mi się jakoś ukierunkować?^^

Napisano

Paula (wyprzedzę pytanie: nie, to nie to samo, co Paulina... :P),

V rok WLI na UMP, fanka chirurgii ogólnej i gastroenterologii, ale z racji kompletnego braku zdolności manualnych i złej tolerancji pracy pod presją raczej wybiorę to drugie ;)

Szczerze nie znoszę genetyki i biochemii, trzymajcie ode mnie z daleka (na szczęście już pozdawane, myślę,że z grubsza można o nich zapomnieć ;))

Poza tym lubię książki (najlepiej z fabułą, podręczników mam dosyć), ruch, dobre wino, jeszcze lepsze jedzenie/gotowanie, wesołe towarzystwo i śpiew

Napisano

Hej Wam wszystkim!!! Tu natka, lat 30 i 3 dzieci co 3 lata, każden jeden z września ;) jakoś tak zimy ostre były...

Kardiochirurgiem chcę zostać już od 20lat, a neurochirurgiem dziecięcym od roku, więc czas iść wreszcie na studia :o,

Egzaminy będę zdawała do Wrocławia.

Moje pasje to głownie anatomia, fitoterapia, cytologia, behawioryzm i ewolucja.

Po za tym wszelkie nowinki naukowe.

Nie lubię genetyki, farmacji i biofizyki.

Cieszę się, że tu trafiłam, pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia