Napisano 26 Luty 201213 l comment_20986 Cześć! Jagienka, II rok, PUM. Odkąd pamięta zafascynowana ginekologią i położnictwem Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201213 l comment_20990 Cześć! Jagienka, II rok, PUM. Odkąd pamięta zafascynowana ginekologią i położnictwem Nadal jest nagroda za pierwszego faceta który zajdzie w ciąże? Bo ostatnio cienko z kasą u mnie. Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201213 l comment_20994 Podobno milion dolarów od pewnego ekscentrycznego milionera czeka. Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201213 l comment_20997 Magda, 2 rok na AM we Wrocławiu. Coraz bardziej zafascynowana chirurgią ogólną, chociaż wszyscy mówią że zaraz mi przejdzie, ale póki co nie przechodzi W kręgu medycznych zainteresowań znajdują się też AiIT oraz medycyna ratunkowa. Poza medycyną - książki, duuużo książek, sport i muzyka:) Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201213 l comment_21003 Hej, Agnieszka, II rok na PUMie . W chwili obecnej jestem na etapie zafascynowania dermatologią i medycyną estetyczną, co prawda do wyboru specjalizacji mam jeszcze sporo czasu i od początku studiów zmieniam plany na przyszłość średnio raz na dwa miesiące ^^ Interesuję się głównie muzyką (od elektroniki po rock), trenuję fitness i czytam ambitne, psychologiczne książki Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201213 l comment_21050 Cześć, Maria, dopiero kandydatka. Zawsze pasjonowała mnie chemia, ale pół roku studiowania wystarczyło na weryfikację moich planów, i teraz celuję w medycynę. Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201213 l comment_21065 Hejka, z tej strony Agnieszka, studentka 6 roku wydziału lekarskiego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego Jeśli chodzi o plany postażowe to myślę o medycynie rodzinnej, pediatrii lub neurologii, ale czas pokaże, na co się zdecyduję Poza studiami to taniec i rysowanie-bardzo amatorsko, ale uwielbiam moje "małe" hobby Pozdrowionka dla wszystkich Zgłoszenie
Napisano 16 Marzec 201213 l comment_21435 Witam, tu Ala, II rok, lekarski, GUMed Aktualnie na etapie specjalizacji z biochemii i fizjologii. Co będzie dalej - nie mam pojęcia. Może to forum pomoże mi się jakoś ukierunkować?^^ Zgłoszenie
Napisano 16 Marzec 201213 l comment_21440 Paula (wyprzedzę pytanie: nie, to nie to samo, co Paulina... ), V rok WLI na UMP, fanka chirurgii ogólnej i gastroenterologii, ale z racji kompletnego braku zdolności manualnych i złej tolerancji pracy pod presją raczej wybiorę to drugie Szczerze nie znoszę genetyki i biochemii, trzymajcie ode mnie z daleka (na szczęście już pozdawane, myślę,że z grubsza można o nich zapomnieć ) Poza tym lubię książki (najlepiej z fabułą, podręczników mam dosyć), ruch, dobre wino, jeszcze lepsze jedzenie/gotowanie, wesołe towarzystwo i śpiew Zgłoszenie
Napisano 19 Marzec 201213 l comment_21456 Hej Wam wszystkim!!! Tu natka, lat 30 i 3 dzieci co 3 lata, każden jeden z września jakoś tak zimy ostre były... Kardiochirurgiem chcę zostać już od 20lat, a neurochirurgiem dziecięcym od roku, więc czas iść wreszcie na studia , Egzaminy będę zdawała do Wrocławia. Moje pasje to głownie anatomia, fitoterapia, cytologia, behawioryzm i ewolucja. Po za tym wszelkie nowinki naukowe. Nie lubię genetyki, farmacji i biofizyki. Cieszę się, że tu trafiłam, pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia Zgłoszenie