Napisano 23 Marzec 201213 l comment_21547 Witam, Rinona, I rok na uniwersytecie w Białymstoku. Widzę, że każdy wcześniej mniej więcej sprecyzował swoje zainteresowania z dziedziny medycyny, ale wybaczcie że ja się z tym wstrzymam na razie, z racji tego, że jestem na pierwszym roku dopiero. Interesuję się muzyką lat 70-90-tych, filmem i anime.^^ Zgłoszenie
Napisano 3 Kwiecień 201213 l comment_21688 Synteza z Wrocławia Kandydatka do Gdańska Neurologia, medycyna ratunkowa, neurochirurgia. A odbiegając od nauki .. biegam na palcach bo pięty bolą w głowę Dzień dobry wszystkim : ) Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21881 Nie jestem studentem, nie jestem lekarzem i do studiów jeszcze daleko, lecz już teraz postanawiam zostać medykiem. Jestem z Krakowa i to tam zamierzam studiować. Interesuję się oczywiście medycyną, ponadto psychologią i dziennikarstwem. Zgłoszenie
Napisano 5 Maj 201213 l comment_22092 Czesc:)! Magda , 1 rok lekarski. Nie umiem powiedzieć jaka specjalizacja wchodzi w gre moze okulistyka endokrynologia hmm sama nie wiem. Milo was poznac wszystkich. Zgłoszenie
Napisano 11 Maj 201213 l comment_22165 Cześć tu Krzysiek, medycyna interesuje mnie już od kilku lat i tym głównie chcę się zajmować w przyszłości.Jeszcze nie jestem studentem ale w tym roku zamierzam rozpocząć studia na Akademii Medycznej we Wrocławiu Dodatkowo interesuję się muzyką i sportem. Cześć wszystkim Zgłoszenie
Napisano 31 Maj 201213 l comment_22595 Witam wszystkich Mam na imię Damian i jestem na VI roku Wydziału Lekarskiego na WUM. Planowana specjalizacja: Chirurgia(niezmiennie od 6 lat. Zainteresowania: bieganie, kolarstwo. W lipcu po skończeniu studiów wraz z dwójką moich przyjaciół wyruszamy na wolontariat medyczny do Kenii. Wyjazd taki wiąże się ze sporymi kosztami, dlatego bierzemy udział w konkursie "Stypendium z Wyboru" w którym to staramy się o pokrycie kosztów szczepień i leków przeciw malarii. Zapraszamy na stronę: http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/uczestnicy/wolontariat-medyczny-w-kenii-837 Jeżeli Wam się podoba to proszę o głos. zapraszamy też na naszego bloga: http://chaaria2012.blogspot.com/p/o-nas.html Pozdrawiam Damian Zgłoszenie
Napisano 1 Czerwiec 201213 l comment_22607 Po prostu Isome Zeszło- i tegoroczna kandydatka - tym razem powinno się udać! Jeszcze nie wiem, w jakim mieście dane mi będzie studiować. Waham się między Krakowem a Białymstokiem, ale raczej postawię na Białystok. Pomysł na specjalizację pewnie zmieni mi się jeszcze ze 100 razy w trakcie studiów, ale póki co najbardziej podoba mi się kardiologia. Poza tym interesuje mnie głównie muzyka rockowa i książki Robina Cooka Zgłoszenie
Napisano 26 Czerwiec 201213 l comment_23018 Cześć wszystkim Daniel, od października II rok lekarskiego na CM UMK Bydgoszcz Specjalizacja? Na dzień dzisiejszy : Okulistyka>Dermatologia>Interna Poza medycyną interesuję się piłką nożną, muzyką (reggae, hip-hop - w wydaniu polskim), uwielbiam książki autorstwa Andrzeja Pilipiuka Zgłoszenie
Napisano 28 Sierpień 201213 l comment_23396 Hej, jestem Ania, II rok lekarskiego na AM we Wrocławiu [zawsze Akademia!] Z racji powolnego zdobywania wiedzy trudno określić, w którym kierunku się udam, ale planując i zaczynając studia chciałam być lekarzem sądowym lub po prostu patomorfologiem, jednak, jak to większość początkujących adeptów, zaczęły mnie fascynować specjalizacje zabiegowe, myślałam też o kardiologii, ostatnio przeprosiłam się nawet z pediatrią. Czas pokaże na co się zdecyduję. Poza studiami trochę pracuję, interesuję się muzyką i zdrowym stylem życia, lubię gotować, ćwiczyć, jeździć na rowerze, czytać książki. Lubię też prowadzić samochód, tylko przysparza mi to wielu niepotrzebnych nerwów kocham psy i posiadam jednego - sznaucera olbrzyma. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Zgłoszenie