Napisano 26 Luty 201214 l comment_20984 witam, czy ktoś może orientuję się jak wygląda sprawa robienia stażu za granicą? mi chodziłoby głównie o Hiszpanię,ale może ten temat warto poruszyć,bo jakaś część osób na pewno się wybiera na emigrację nie wiecie może jak jest z papierami, czy państwo,które się wybiera musi posiadać obowiązek stażu dla swoich studentów? jakby ktoś coś,to ja byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201214 l comment_21007 W Hiszpanii stażu lekarskiego nie ma i z tego co się orientuję nie można tam go robić właśnie z tego powodu. Poznałam dziewczynę z Niemiec, która robiła w Hiszpanii coś w rodzaju stażu (nie wiem jak to jest u nich) ale załatwiła to sobie przez program Leonardo da Vinci. Zgłoszenie
Napisano 2 Kwiecień 201213 l comment_21674 No właśnie.. Leonardo da Vinci. Wie ktoś może jak to sie ma do naszej uczelni? czy wystarczy byc po prostu absolwentem czy trzeba robic doktorat? Bo wiem ze to uczelnia wysyła, nie można prywatnie. Czy był ktos na tym programie i wie jak to ugryźć? Zgłoszenie