Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21879 Mam duży problem. Otóż nie za dobrze idzie mi nauka fizyki, a jest to chyba jeden z przedmiotów wymaganych na medycynie. Matematykę ogarniam w większym stopniu, lecz niektóre działy mnie przerażają. Moje pytanie jest następujace: czy opłaca się iść do klasy fizyczno-matematycznej, a biologii i chemii uczyć się w domu? Czy macie inne rady? P.S. Darujcie sobie odpowiedzi typu: Zacznij się uczyć. Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21891 Przecież fizyka nie jest teraz obowiązkowa. Jest sporo uczelni, na które wymaga się tylko biologii i chemii, a w interesującym Cię (jak mniemam) Krakowie można się dostać z biologią i chemią R i matmą P, więc w czym problem? Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l Autor comment_21892 Aha, sądziłem że fizyka jest również ważna. A jak to jest z matematyką dokładnie? Czy jeśli jestem przeciętny z niej (ocena:3/4) to mogę mieć problemy z dostaniem się do szkoły? Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21896 Zobacz sobie do dzialu rekrutacja, tam jest temat w ktorym masz napisane jakie przedmioty sa potrzebne. W tym roku konczysz gimnazjum? Mysle ze lepiej isc do biol-chemu. Zgłoszenie