Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Badanie dot. studentów medycyny- potrzebni ochotnicy

Featured Replies

Napisano

Witam,

Chciałam zaprosić Was do badania pt.:, „Wrażliwość chemoreceptorów a stres i typ osobowości wśród zdrowych, młodych studentów medycyny, które przeprowadzam w ramach działalności Studenckiego Koła Naukowego przy Samodzielnej Pracowni Badań Układu Krążenia w Katedrze Chorób Serca Akademii Medycznej we Wrocławiu przy ul.Weigla.

Badanie składa się z 2 etapów:,

Pierwszy etap to pobieranie próbek śliny (robi się to w domu, pobieranie trwa 2 godziny, to znaczy podczas dwóch godzin trzeba wykonać pięć pobrań; same pobierania trwają krótko)., Odbierając zebrane próbki dam Wam do rozwiązania ankiety, których wypełnianie zajmie kilkanaście minut.

Badanie jest anonimowe, ale będę prosiła o podanie maila lub numeru telefonu, ponieważ część osób będzie zaproszona do drugiego etapu.

W drugim etapie będą przeprowadzane proste testy fizjologiczne. Badania fizjologiczne będą się odbywały w terminie uzgodnionym i umówionym wcześniej i potrwają około 1-2 godzin.

Jest to badanie zupełnie nieinwazyjne i bezbolesne!

Jeśli zainteresował Was temat badania i chcecie wziąć w nim udział proszę o kontakt:

agatamakowska88@gmail.com lub telefon: 603-550-936,

Potrzebuję do I etapu aż 200 ochotników, które muszę ukończyć do końca czerwca.

Pozdrawiam,

Agata Makowska,

grupa 9, V rok, Wydział Lekarski AM Wrocław.

• 3 weeks later...
Napisano

Z chęcią bym pomógł ale logistycznie jest to nie do ogarnięcia :) ale jak możesz napisz później coś niecoś o wynikach badań bo zaciekawił mnie ten temat

• 2 months later...
Napisano
  • Autor

Bardzo mi miło, że doceniłeś mój pomysł. :-P

Jeśli chciałbyś wziąć jeszcze udział w badaniu to zapraszam do 5 września. (termin I etapu został przedłużony). Wyniki I etapu będą więc 12 września. Jeśli moja hipoteza badawcza się potwierdzi (wyniki będą istotne statystycznie) chciałabym zaprezentować je na którejs konferencji studenckiej. Na razie pracuję nad I etapem i mam nadzieję, że wszystko uda mi się przeprowadzić prawidłowo do końca, aż do II etapu. :)

Pozdrawiam,

Agata Makowska