Napisano 30 Maj 201213 l comment_22569 Mnie w tym roku zaciekawił temat pracy przedstawionej na sesji Nauk podstawowych, a brzmiał on QUALITY OF LIFE ASSESMENT IN ERASMUS EXCHANGE PROGRAMME STUDENTS OF MEDICAL UNIVERSITY OF ŁÓDŹ Może wy znacie równie ciekawe pomysły na zaprezentowanie siebie na Studenckiej Konferencji naukowej? Zgłoszenie
Napisano 30 Maj 201213 l comment_22583 Bardzo fajny temat Znany wielu z nam zapewne jest także temat: Flora bakteryjna pochwy u studentek podczas sesji. Jakby ktoś pamiętał jak dokładnie brzmiał tytuł to go ahead pozdr Zgłoszenie
Napisano 31 Maj 201213 l comment_22584 Kiedyś miałem się przespacerować do naszej biblioteki i poszukać tej pracy, ale jakoś mi przesało się na tyle nudzić Zgłoszenie
Napisano 6 Lipiec 201213 l comment_23108 QUALITY OF LIFE ASSESMENT IN ERASMUS EXCHANGE PROGRAMME STUDENTS OF MEDICAL UNIVERSITY OF ŁÓDŹ Ja ostatnio słyszałam o temacie (trochę go sparafrazuję): Epidemiologia i biostatystyka zapadalności na choroby weneryczne wśród studentów korzystających z programów wymiany naukowej ERASMUS To dopiero hardcorowy temat Zgłoszenie
Napisano 7 Lipiec 201213 l comment_23123 Mniej hardcorowy temat, ale opracowany przez studenta szacun! "Zaburzenia cyklu miesięcznego, płodności i występowanie zespołu napięcia przedmiesiączkowego u stewardess" Zgłoszenie
Napisano 10 Lipiec 201213 l comment_23143 No prosze w jakim to wszystko kierunku w tym temacie poszło:) Zgłoszenie