Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego ja, trudne sprawy itd.

Featured Replies

Napisano

Popieram kwiatuszek żenada są te seriale nie ma co gadać jest wiele więcej lepszych seriali nawet polskich co przestawiają lepszy poziom jak takie polsatowe programy. Tysiąc razy bardziej wole Ranczo czy rodzinka pl

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 14.3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak m

• Telewizora nie mam od czasów szkoły średniej. Mam za to niestety internet i youtube'a, a tam można znaleźć praktycznie wszytko. Kiedyś kumpel znalazł nawet parodię trudnych spraw. Miała być parodia,

• Również jestem zażenowana poziomem scenariusza każdego odcinka, ale nie wiem, czy zauważyliście, że będzie tego typu seriali coraz więcej! TVN już się szykuje od połowy lutego na 2 nowe seriale parado

Napisano

ja tam uwielbiam oglądać takie seriale i nie mam nic przeciwko temu. Serial jak to serial a szczególnie polski głupota ich się trzyma i nic na to nie proadzimy lecz pozytyw tego wszystkiego humor potrafi naprawić.

Napisano

heheh seriale faktycznie takie  wesołe i potrafią rozweselić człowieka w smutny dzień co prawda nie zawsze mam okazję tooglądać co wiem to chyba, to co dziennie leci po 17chociaż nie jestem pewien :D

Napisano

Mnie irytują. Zawsze przełączam  jak to leci, bo sie tego nie da oglądać a tym bardziej słuchać :mad:

Napisano

Irytuje mnie ten probgram, bo są strasznie sztuczne. Niekiedy przypadki są tak proste do rozwiązania, a oni tylko utrudniają sobie sprawy.

Naprawdę nie polecam...

Napisano

ja tam uwielbiam oglądać takie seriale i nie mam nic przeciwko temu. Serial jak to serial a szczególnie polski głupota ich się trzyma i nic na to nie proadzimy lecz pozytyw tego wszystkiego humor potrafi naprawić.

ja jestem załamany tym że tych seriali tworzy się coraz więcej ... dla mnie to jest żenada, muszą mieć ogromną oglądalność
Napisano

ja jestem załamany tym że tych seriali tworzy się coraz więcej ... dla mnie to jest żenada, muszą mieć ogromną oglądalność

ja też zastanawiam się jak można to oglądać ... przecież to taka prymitywna gra aktorów do tego te tematy i problemy ... żałosne ... 

Napisano

Nie dość co mają ogromną oglądalność to kasę na tym trzepią masakrycznie dużą. Jeszcze stare odcinki tych seriali przez najbliższe 10 lat będą powtarzać odcinki w kółko to są programy patologiczne nie powinny istnieć w naszej telewizji.

Napisano

Aż dziw bierze, że takie niskobudżetowe produkcje z kiepską grą aktorską mają taką popularność. O tempora, o mores.

Napisano

Muszę przyznać że pierwsze odcinki dlaczego ja i trudnych spraw oglądałam. Wszyscy w domu oglądali więc i ja też, było to na początku nawet zabawne, takie że wiadomo było, że coś takiego nie miało miejsca. Z czasem jednak znudziło mnie to i już nie oglądam.