Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego ja, trudne sprawy itd.

Featured Replies

Napisano

Szczerze się przyznam, że zdarzy mi się czasem to pooglądać, ale przede wszystkim to dlatego, że nie ma co robić. Teraz nawet wyszedł nowy program, w którym wypowiadają się prawnicy, a to jest bardzo dobry pomysł, z tego względu, że ludzie sobie nie zdają sprawy, jakie mają prawa i w jaki sposób mogą się o nie ubiegać. Takie programy pozwalają niekiedy na rozwianie wątpliwości, więc dobrze jest oglądnąć i wiedzieć, jakie jest polskie prawo. 

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 14.3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak m

• Telewizora nie mam od czasów szkoły średniej. Mam za to niestety internet i youtube'a, a tam można znaleźć praktycznie wszytko. Kiedyś kumpel znalazł nawet parodię trudnych spraw. Miała być parodia,

• Również jestem zażenowana poziomem scenariusza każdego odcinka, ale nie wiem, czy zauważyliście, że będzie tego typu seriali coraz więcej! TVN już się szykuje od połowy lutego na 2 nowe seriale parado

Napisano

ja tam nie mamnic do tych seriali, nie ktore jeszcze z nich da sie obejrzec ale nie wszystkie :)

• 2 months later...
Napisano

Ja popieram to co piszesz. Czasem gdy wlaczam telewizje to skacze po programach bo naprawde nie ma co obejrzec. Ogladanie dla beki chyba sprawia ze glupota ludzka rosnie, bo pozniej taki czlowiek podswiadomie odbiera niektore zachowania i wciela je w swoje zycie. Telewizja rzadzi pieniadz a to co zle i wulgarne lepiej sie po prostu sprzedaje. Szara, brudna rzeczywistosc.

• 1 month later...
Napisano

oj, też tego nie nawidzę, i taka jest prawda, że po poludniu to w tv jedno i to samo, tvn jakies szkoly, szpitale, polsat podobnie

Napisano

jak w niektórych programach widać, że to jest grane, szok.