Napisano 13 Kwiecień 201510 l comment_31115 Popieram kwiatuszek żenada są te seriale nie ma co gadać jest wiele więcej lepszych seriali nawet polskich co przestawiają lepszy poziom jak takie polsatowe programy. Tysiąc razy bardziej wole Ranczo czy rodzinka pl Zgłoszenie
Napisano 14 Kwiecień 201510 l comment_31123 ja tam uwielbiam oglądać takie seriale i nie mam nic przeciwko temu. Serial jak to serial a szczególnie polski głupota ich się trzyma i nic na to nie proadzimy lecz pozytyw tego wszystkiego humor potrafi naprawić. Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201510 l comment_31128 heheh seriale faktycznie takie są wesołe i potrafią rozweselić człowieka w smutny dzień co prawda nie zawsze mam okazję tooglądać co wiem to chyba, to co dziennie leci po 17, chociaż nie jestem pewien Zgłoszenie
Napisano 20 Kwiecień 201510 l comment_31154 Mnie irytują. Zawsze przełączam jak to leci, bo sie tego nie da oglądać a tym bardziej słuchać Zgłoszenie
Napisano 21 Kwiecień 201510 l comment_31158 Irytuje mnie ten probgram, bo są strasznie sztuczne. Niekiedy przypadki są tak proste do rozwiązania, a oni tylko utrudniają sobie sprawy. Naprawdę nie polecam... Zgłoszenie
Napisano 22 Kwiecień 201510 l comment_31176 ja tam uwielbiam oglądać takie seriale i nie mam nic przeciwko temu. Serial jak to serial a szczególnie polski głupota ich się trzyma i nic na to nie proadzimy lecz pozytyw tego wszystkiego humor potrafi naprawić.ja jestem załamany tym że tych seriali tworzy się coraz więcej ... dla mnie to jest żenada, muszą mieć ogromną oglądalność Zgłoszenie
Napisano 23 Kwiecień 201510 l comment_31199 ja tam uwielbiam oglądać takie seriale i nie mam nic przeciwko temu. Serial jak to serial a szczególnie polski głupota ich się trzyma i nic na to nie proadzimy lecz pozytyw tego wszystkiego humor potrafi naprawić. ja jestem załamany tym że tych seriali tworzy się coraz więcej ... dla mnie to jest żenada, muszą mieć ogromną oglądalność ja też zastanawiam się jak można to oglądać ... przecież to taka prymitywna gra aktorów do tego te tematy i problemy ... żałosne ... Zgłoszenie
Napisano 26 Kwiecień 201510 l comment_31228 Nie dość co mają ogromną oglądalność to kasę na tym trzepią masakrycznie dużą. Jeszcze stare odcinki tych seriali przez najbliższe 10 lat będą powtarzać odcinki w kółko to są programy patologiczne nie powinny istnieć w naszej telewizji. Zgłoszenie
Napisano 29 Kwiecień 201510 l comment_31253 Aż dziw bierze, że takie niskobudżetowe produkcje z kiepską grą aktorską mają taką popularność. O tempora, o mores. Zgłoszenie
Napisano 5 Maj 201510 l comment_31408 Muszę przyznać że pierwsze odcinki dlaczego ja i trudnych spraw oglądałam. Wszyscy w domu oglądali więc i ja też, było to na początku nawet zabawne, takie że wiadomo było, że coś takiego nie miało miejsca. Z czasem jednak znudziło mnie to i już nie oglądam. Zgłoszenie