Napisano 19 Marzec 201312 l comment_26442 Hej chciałabym w czasie wakacji zrobić sobie dodatkowe praktyki na oddziale ginekologicznym. Jako, ze w tym roku kończę studia, to nie mam już praktyk wakacyjnych więc nie do końca wiem, czy w ogóle jest możliwośc, tudzież jak zabrać się za załatwianie zgody na takie praktyki. CZy wiecie w ogóle czy jest to możliwe? I jeśli byście mogli doradzić, to załatwialibyście to tak jak praktyki wakacyjne? Wiem, że pratyki wakacyjne uzgadnia uczelnia macierzysta z tą, która wyraża zgodę, podpisują zgodę itd, stąd zastanawia mnie możliwość takich dodatkowcych praktyk i problemów, które mogą być z tym związane, Zgłoszenie
Napisano 19 Marzec 201312 l comment_26458 zazwyczaj wystarcza podanie + ksero legitymacji. Można próbować też dogadywać się z ordynatorem bez zbędnych formalności. Nic konkretnego nie polecę, podejrzewam że wszędzie jest podobnie beznadziejnie i student się tylko wynudzi, więc pytanie czy warto. Zgłoszenie