Napisano 14 Kwiecień 201312 l comment_26737 Witam Orientuje się może ktoś do kiedy należy złożyć dokumenty na staż podyplomowy, w tamtym roku chyba do któregoś sierpnia był termin. Nie jestem z Wrocławia i jakoś chce sobie rozplanować to wszystko, chodzi tu o meldunek. Jeżeli chodzi o meldunek, to jest jakiś okres czasu przez który trzeba być zameldowanym? Czy wystarczy być w dniu składania dokumentów? Z góry dziękuje za odpowiedzi Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201312 l comment_26745 studiujesz w Poznaniu, a chcesz robić staż we Wrocławiu? Dlaczego? Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201312 l Autor comment_26747 A bo tak jakoś się złożyło, że będę miał mieszkanie we Wrocławiu i to jest powód. Mam nadziej że szpitale nie sa jakoś obładowane stażystami bo średniej nie będę miał imponującej Zgłoszenie
Napisano 16 Kwiecień 201312 l comment_26761 patrząc na to, że bardzo dużo osób studiujących we Wrocławiu jednak z Wrocławia nie jest - to może rzeczywiście się załapiesz. Ale czy staż w jakimkolwiek szpitalu we Wrocławiu będzie dla Ciebie zadowalający - tego nie wiem, zależy czy chcesz się czegoś nauczyć naprawdę, czy raczej obijać się przez rok. Bazując oczywiście na wieściach z tego forum. Zgłoszenie
Napisano 17 Kwiecień 201312 l Autor comment_26766 Tak na prawdę to nie interesuje mnie konkretny szpital, ważne jest tylko to żeby był we Wrocławiu. Zgłoszenie
Napisano 3 Czerwiec 201312 l comment_27154 wiecie cos na temat terminu składania dokumentow do oil? bo niestety nie umiem tego znalezc Zgłoszenie
Napisano 3 Czerwiec 201312 l comment_27156 a czy jest to gdzies napisane czy trzeba tam dzwonic i sie dowiadywac? dziekuje Zgłoszenie
Napisano 4 Czerwiec 201312 l Autor comment_27162 http://www.dilnet.wroc.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=660:komunikat-dolnolskiej-izby-lekarskiej-we-wrocawiu&catid=51:sta-podyplomowy&Itemid=58 Zgłoszenie
Napisano 22 Lipiec 201312 l comment_27482 Mam pytanie odnośnie dokumentów składanych na staż w DIL, moje macierzysta uczelnia wystawiła mi zaś. o ukończeniu studiów z pieczątką pracownika dziekanatu bo innych nie dają , suplement z okrągłą pieczęcią i podpisem dziekana, czy ktoś miał podobną sytuację i przyjęli wam takie dokumenty?? Zgłoszenie