Napisano 14 Czerwiec 201313 l comment_27256 Witam. Do wynajęcia jest 3-pokojowe mieszkanie na Zadolu. Mieszkanie ma ok. 65 metrów. 3 pokoje, każdy oddzielny. Mały pokój jest całkowicie umeblowany; średni pokój nieumeblowany; w dużym pokoju zostawiam leciwą meblościankę i dla chętnych sofę. Kuchnia w pełni wyposażona (lodówka, piekarnik). Łazienka też ładna i wyposażona (jest też pralka). Całość nie jest full-piękna nówka, ale jest czysto, schludnie i przyjemnie. Mieszkanie na 4 piętrze w 10 piętrowym bloku. W dużym pokoju mogą mieszkać nawet dwie osoby. Cena: 1300 zł - odstępnego ok. 460 zł - czynsz ok. 150-170 zł miesięcznie (na 3 osoby) razem z internetem. Szukamy, kogoś spokojnego, gdyż we wszystkich sąsiadujących mieszkaniach, mieszkają osoby starsze. W mieszkaniu NIE WOLNO palić. Kontakt: 784955795 Zgłoszenie
Napisano 8 Luty 20224 l comment_52160 Ja jestem zdania, ze fajnie jest mieć własne mieszkanie i osobiście w głównej mierze skupiam się na łazienkach. Nawet jakiś czas temu czytałem na stronie http://www.skandynawskieinspiracje.pl/jak-zagospodarowac-duza-lazienke/ jak można fajnie i elegancko zagospodarować dużą łazienkę. Takie porady są moim zdaniem niezwykle cenne. Zgłoszenie
Napisano 4 Maj4 Maj comment_775947 Bezpieczeństwo transakcji jest jednym z najważniejszych aspektów rynku nieruchomości. Biuro nieruchomości Małycha Warszawa oferuje kompleksowe wsparcie oraz dostęp do atrakcyjnych ofert. Dzięki temu cały proces przebiega sprawnie i przejrzyście. Zgłoszenie