Napisano 12 Lipiec 201312 l comment_27408 Co sądzicie o podjęciu się na stażu studiów podyplomowych? Jeśli uważacie to za dobry pomysł - jakie studia podyplomowe uważalibyście za fajne i przydatne dla lekarza? Z racji rozpoczęcia przeze mnie pewnych badań naukowych, przymierzam się do podjęcia się studiów podyplomowych z zakresu analiz statystycznych (wciąż szukam dobrego miejsca, z dobrym programem) bądź z zakresu zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacji ich wyników. Zgłoszenie
Napisano 12 Lipiec 201312 l comment_27409 jak masz takie zainteresowania to na pewno nie jest to zły pomysł niektórzy robią zaocznie zarządzanie w służbie zdrowia, na poczet bardzo odległej przyszłości najczęściej, no ale co kto lubi. Zgłoszenie
Napisano 12 Lipiec 201312 l Autor comment_27410 Podstawy analizy statystycznej mam, jednak dla mnie to za mało - przyglądając się kursom z zakresu analiz statystycznych, pod względem finansowym o wiele lepszym rozwiązaniem są studia podyplomowe. No i zawsze to jednak lepszy papier, niż certyfikat ukończenia kursu. A studium z zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacji ich wyników też wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem. Zarządzenie w służbie zdrowia - hm, to też całkiem ciekawe, jeśli ktoś faktycznie zamierza w przyszłości piastować tego typu funkcje. Zgłoszenie