Napisano 15 Sierpień 201312 l comment_27604 Bardzo proszę o kontakt kogoś kto jest na Foundation Programme lub go skończył. Nie chodzi o konkretne pytania, potrzebuję porady, a tego w przewodnikach nie ma. pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 15 Sierpień 201312 l comment_27608 Hej, Nie jestem na FP ale pracuje w angielskim szpitalu, wiec moze bede mogl pomoc jak cos to pisz na pw albo tutaj. Patryk. Zgłoszenie
Napisano 11 Lipiec 201411 l comment_29852 Patryk R pozwoliłam sobie napisać do Ciebie wiadomość na priv Zgłoszenie
Napisano 21 Wrzesień 201411 l comment_30169 Gdzie można szukać informacji (czy też wyżej wspomnianych przewodników) na temat specjalizacji w UK? Czy jest tutaj ktoś, kto pracuje/wie cokolwiek na temat pracy w Szkocji konkretnie? Zgłoszenie
Napisano 9 Czerwiec 201510 l comment_31626 Gdzie można szukać informacji (czy też wyżej wspomnianych przewodników) na temat specjalizacji w UK? Czy jest tutaj ktoś, kto pracuje/wie cokolwiek na temat pracy w Szkocji konkretnie? Podbijam temat, czy jest ktoś, kto mógłby się wypowiedziec ?najlepiej, jeśli chodzi o robienie specjalizacji w Edynburgu po studiach i stażu w Polsce Zgłoszenie
Napisano 16 Styczeń 201610 l comment_32726 raz jeszcze podpytam, czy jest ktoś zorientowany w temacie otwarcia specjalizacji w Szkocji? Zgłoszenie
Napisano 20 Grudzień 20178 l comment_34945 Ja także podbijam, także interesuje mnie Szkocja. Jak przenieść rozpoczęta specjalizacje w Polsce do Szkocji? Jak wygląda praca? Co powiecie o egzaminie? Zgłoszenie