Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

prosba do osób ,które były teraz na kursie w Warszawie,moglibyście podzielić się opiniami na temat kursu,zastanawiam się nad kursem w przyszłym roku

Napisano

sala, 500 osób na niej, wykłady, super-szybkie tempo (4 dni na cały materiał), wykładowcy mówią tylko to co ICH ZDANIEM jest najważniejsze do leku. Po każdej części można podejść do wykładowcy i zadawać pytania. Dostajesz książeczkę z wydrukowanymi slajdami w której możesz notować w czasie wykładów. Na koniec jest test 60 pytań "sprawdzający" twoją wiedzę.

Jeśli chodzi o poziom wykładów to jest różny - niektórzy mówią ciekawie, innych nie da się słuchać. Zajęcia są przez 4 dni, od 8 do około 18. W planie są przerwy co około 2h trwające zazwyczaj 15-25 min plus jedna długa obiadowa. Nie ma żadnego barku ani jedzenia (trzeba sobie zapewnić samemu).

Pierwszego dnia kursu włączają dostęp do bazy pytań testowych - można rozwiązywać zestawy pytań z poszczególnych dziedzin opracowane przez nich lub lepy z przeszłości. Do pytań są kilkuzdaniowe komentarze - bez rewelacji.

• 2 weeks later...
Napisano

Ja jestem bardzo zadowolona z kursu. Pomimo tego, że już wcześniej widziałam materiały, które krążą skserowane to uważam, że same materiały jeśli się je czyta są chaotyczne i nie końca przemawiały do mnie. Jednak gdy przebywa się na wykładach i jest to oplecione uwagai wykładowców, nabierają sensu. Z pewnością tak było w przypadku pediatrii, interny, anestezjologii, czy zagadnień z prawa i zdrowia publicznego. Najsłabsza była chirurgia, ze względu na zbyt duży materiał i średniego wykładowcę.

Co do bazy, do której ma się dostęp dla mnie jest naprawdę fajnie zorganizowana. Są zarówno pytania autorskie jak i CEM-owskie wraz z omówieniem. Omówienie zależne od pytania, czasem jedno zdanie, a czasem spore wyjaśnienie - zaleznie od trudności pytania. Do powtórek w sam raz.