Napisano 15 Wrzesień 201312 l comment_27817 pytanie do osób ,które już pisały-czy te 4h to dużo?jakie były Wasze odczucia? Zgłoszenie
Napisano 15 Wrzesień 201312 l comment_27818 Ja raz musiałem się na końcu spieszyć, a raz spokojnie, natomiast chyba dla większości jednak czasu jest ok albo i ciut za dużo A jeśli chodzi o odczucia to 4h leci dość szybko, przy czym jakoś na 120 pytaniu robionym pod rząd ja łapałem zmęczenie, więc trzeba było zrobić przerwę Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201312 l comment_27841 Czasowo jest w sam raz, ale: Po 50 pytaniu czujesz jak Ci się mózg lasuje, i chcesz już jak najszybciej skończyć i wyjść. Do tego jeśli czujesz parcie na pęcherz to nie jesteś w stanie skupić się na niczym innym jak tylko na tym żeby nie narobić sobie wstydu i nie zesikać się przy całej sali bo możesz wyjść dopiero za 1 godzinę. Chce się pić i czujesz suchość w ustach - normalne to nerwy.Nie wolno Ci mieć wody. Po 2 godzinach czujesz neurohipoglikemię a nie wolno Ci nic zjeść. Także ogólnie gorzej jak zwierzęta w klatce, ale jakoś wszyscy wytrzymują. Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201312 l Autor comment_27844 mamy przyjść o godzinę wcześniej-czyli przez ten czas będą nas usadzać i rozdawać karty? Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201312 l comment_27846 Do tego jeśli czujesz parcie na pęcherz to nie jesteś w stanie skupić się na niczym innym jak tylko na tym żeby nie narobić sobie wstydu i nie zesikać się przy całej sali bo możesz wyjść dopiero za 1 godzinę. Pęcherz pęcherzem, ale problem pojawia się jak zaczyna cisnąć na dwójkę Zgłoszenie
Napisano 17 Wrzesień 201312 l Autor comment_27847 może jakieś złote rady dotyczące egzaminu od osób zaprawionych w boju Zgłoszenie