Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28742 Też bez przesady z tym Hałsem, nie wszyscy, co chcą na medycynę to dlatego, że się Hałsa naoglądali ;p Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28743 No na przykład ja oglądałem Ostry Dyżur bo za moich czasów nie było Housea Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28744 Ja tam łącze oba tytuły Jeśli taki House zainteresował medycyna a potem ktoś postanowił pooglądać np junior doctor po czym poszukał informacji o prawdziwym życiu na rodzimym podwórku (czy innym go interesującym) to ścieżka całkiem sensowna Zgłoszenie
Napisano 13 Styczeń 201412 l comment_28746 a ja żadnego serialu nie oglądałem, medycznej książki nie czytałem ani lekarza w rodzinie nie mam i poszedłem na medycynę. Ot taki wybryk natury : P Zgłoszenie
Napisano 13 Styczeń 201412 l comment_28752 Ja oglądałam Chirurgów, ale nie wiem, czy serial ten wpłynął na moją decyzję, która zapadła wcześniej niż oglądanie serialu Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201411 l comment_29058 wszyscy wymieniają zagraniczne seriale a my tu mamy przecież LEŚNĄ GÓRĘ w Nadobre i złe Zgłoszenie
Napisano 27 Luty 201411 l comment_29065 No na przykład ja oglądałem Ostry Dyżur bo za moich czasów nie było Housea Ja też oglądałam. Muszę zrobić sobie jakiś seans z tym serialem. Zgłoszenie
Napisano 27 Styczeń 20224 l comment_51252 Ja za to korzystając z okazji chciałbym każdemu polecić doskonały wpis ze stroiny https://poradnik-ogrodniczy.pl/pompy-glebinowe-zastosowanie-i-dzialanie/ gdyż moim zdaniem samo posiadanie studni głębinowej jest na pewno bardzo dobrym rozwiązaniem. Właśnie dlatego jestem zdania, że powinniśmy wiedzieć również na jaką pompę głębinową najlepiej jest się zdecydować. Zgłoszenie