Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup pierwszego stetoskopu

Featured Replies

Napisano

Stetoskopy firmy SECA są jakościowo dobre. W razie pytań można pisać na wroclaw@ppcito.pl - przygotują ofertę. Koleżanka tam pracuje.

Littmann też słyszałam, że jest okej.

• 6 months later...
  • Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 130.1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja od 4 lat korzystam ze stetoskopu za 24 zł. Na zajęciach słyszę zwykle więcej niż moi koledzy. Nie stetoskop się liczy a to co masz między oliwkami. Dawać 300 zł za lepszą jakość osłuchiwania? J

• nie no ciśnieniomierzowy to chyba faktycznie przesada - ale też da się nim osłuchać płuca i serce. Czy można za jego pomocą zróżnicować niedomykalność zastawki pnia płucnego ze stenozą zastawki trójdz

• rytualny ważki temat studentów medycyny przed III rokiem A JAKI STETOSKOP??? Odpowiedź może być tylko jedna: bylejaki. Najważniejszy i tak jest kolor i miękkie oliwki. Kupcie sobie Littma

Posted Images

Napisano

ja na studiach również miałem problem z wyborem odpowiedniego stetoskopu. Długo szukałem. I w sumie teraz jak wymieniałem na inny to znalazłem fajny model tutaj http://www.oromed.pl/pl/7-stetoskopy  . Może komuś się przyda. Ja sobie chwalę jak na razie. 

• 3 years later...
Napisano

Widzę, że temat sprzed 4 lat, ale może ktoś się tutaj obudzi i mi odpowie. Jakie stetoskopy są aktualnie polecane? Ja widziałem i słyszałem różne opinie, jedni chwalą Littmana, inni hejtują. Tutaj pisaliście, że seca są spoko. A miał ktoś może styczność z stetoskopami Spirit? Tak zauważyłem, że w internecie mi się przewijają, ale nie miałem styczności. Fajne modele mają, w różnych kolorach, nawet jakieś we wzory typu kwiaty czy czarne takie fajnie fakturowane i nie wiem czy zakupić sobie taki. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć jak się sprawują, jak nasłuchiwanie i jakość tych steto?

stetoskop-internistyczny-spirit-smoke-finish-carbon-majestic-series-adult-dual-head-czarny.jpg