Napisano 19 Czerwiec 20187 l comment_35163 Stetoskopy firmy SECA są jakościowo dobre. W razie pytań można pisać na wroclaw@ppcito.pl - przygotują ofertę. Koleżanka tam pracuje. Littmann też słyszałam, że jest okej. Zgłoszenie
Napisano 20 Grudzień 20187 l comment_41869 ja na studiach również miałem problem z wyborem odpowiedniego stetoskopu. Długo szukałem. I w sumie teraz jak wymieniałem na inny to znalazłem fajny model tutaj http://www.oromed.pl/pl/7-stetoskopy . Może komuś się przyda. Ja sobie chwalę jak na razie. Zgłoszenie
Napisano 25 Maj 20223 l comment_129090 Widzę, że temat sprzed 4 lat, ale może ktoś się tutaj obudzi i mi odpowie. Jakie stetoskopy są aktualnie polecane? Ja widziałem i słyszałem różne opinie, jedni chwalą Littmana, inni hejtują. Tutaj pisaliście, że seca są spoko. A miał ktoś może styczność z stetoskopami Spirit? Tak zauważyłem, że w internecie mi się przewijają, ale nie miałem styczności. Fajne modele mają, w różnych kolorach, nawet jakieś we wzory typu kwiaty czy czarne takie fajnie fakturowane i nie wiem czy zakupić sobie taki. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć jak się sprawują, jak nasłuchiwanie i jakość tych steto? Zgłoszenie