Napisano 4 Czerwiec 201411 l comment_29688 Jestem lekarzem i zastanawiam się nad wykupieniem dobrowolnego ubezpieczenia OC, czytam o rosnących roszczeniach, wysokich odszkodowaniach przyznawanych przez sądy, więc dodatkowe ubezpieczenie to duży plus. Zaczynają być również wymagane przez dyrekcję szpitali. Zastanawiam się nad ofertą iexpert.pl (mają PZU dla lekarzy), moja ksiegowa mi poleca, ponoć sama się tam ubezpiecza. Czy ktoś z Was wykupował ubezpieczenie u tego pośrednika ubezpieczeniowego? Zgłoszenie
Napisano 6 Czerwiec 201411 l comment_29711 Temat zostawiam, bo temat ważny, ale bez linka reklamowego... Zgłoszenie
Napisano 24 Listopad 20214 l comment_50631 Akurat jeśli chodzi o takie kwestie to również są możliwości ubezpieczenia naszej działalności gospodarczej. ja za to jestem zdania, że warto jest co nieco wiedzieć na temat samych podatków. Nawet niedawno czytałem na stronie http://www.plbre.pl/jak-zarejestrowac-vat-zagranica/ w jaki sposób można zarejestrować VAT za granicą. Zgłoszenie