Napisano 2 Sierpień 201411 l comment_29979 Powiedzcie mi drodzy koledzy gdzie we Wrocławiu mógłbym się nauczyć wkłuć, szycia i innych czynności niezbędnych lekarzowi (nawet jak nie potrzebnych nie umienie tego to wstyd) w praktyce? O praktykach zawodowych można zapomnieć, nic praktycznie się tam nie nauczyłem, krew może 2 razy pobrałem a i tak z kłopotami, parę zastrzyków i tyle. Są jakieś miejsca gdzie można się tego nauczyć w miare spokojnej atmosferze? Zgłoszenie
Napisano 3 Sierpień 201411 l comment_29980 Powiedzcie mi drodzy koledzy gdzie we Wrocławiu mógłbym się nauczyć wkłuć, szycia i innych czynności niezbędnych lekarzowi (nawet jak nie potrzebnych nie umienie tego to wstyd) w praktyce? O praktykach zawodowych można zapomnieć, nic praktycznie się tam nie nauczyłem, krew może 2 razy pobrałem a i tak z kłopotami, parę zastrzyków i tyle. Są jakieś miejsca gdzie można się tego nauczyć w miare spokojnej atmosferze? a w którym szpitalu byłeś na praktykach? Zgłoszenie
Napisano 15 Sierpień 201411 l comment_30018 Dużo zależy od tego, czy starasz się cokolwiek robić. Niestety takie są najczęściej realia, że musisz chodzić za swoim przełożonym i mu jęczeć, że chcesz się wkłuć albo coś zszyć itp. Chociaż do szycia przydałyby się jakieś podstawy szycia na kurczaku czy coś. Zgłoszenie
Napisano 23 Sierpień 201411 l Autor comment_30049 Dużo zależy od tego, czy starasz się cokolwiek robić. Niestety takie są najczęściej realia, że musisz chodzić za swoim przełożonym i mu jęczeć, że chcesz się wkłuć albo coś zszyć itp. Chociaż do szycia przydałyby się jakieś podstawy szycia na kurczaku czy coś. Dzięki za odpowiedź. A masz może jakieś miejsce przyjaźnie nastawione do studenta? Może któreś z kół naukowych oferujące na dyżurach coś ciekawego? Zgłoszenie
Napisano 24 Sierpień 201411 l comment_30062 koło chirurgii ogólnej i naczyniowej- w szpitalu Wojewódzkim Zgłoszenie
Napisano 28 Sierpień 201411 l comment_30090 Dokładnie tak - jesli chcesz się czegoś nauczyć, to koło naukowe przy oddziale chirurgii ogólnej i naczyniowej na Kamieńskiego będzie najlepsze do tego. Polecam się zapisać od października Zgłoszenie
Napisano 3 Wrzesień 201411 l Autor comment_30115 Dzięki! To wygląda na to że tam się zapiszę Zgłoszenie