Napisano 2 Listopad 201510 l comment_32469 Prawda jest taka, że jak ktoś będzie chciał jeździć to i tak będzie jeździł, kierowców też można dzielić, więc mówienie że każdy motocyklista jest zły jest bez sensu Zgłoszenie
Napisano 29 Luty 20169 l comment_32943 Dnia 25.09.2015 at 15:58, rys napisał: W teorii motocyklistów obowiązują takie same przepisy ruchu drogowego jak innych jego uczestników. Jaka jest praktyka (nie tylko wśród motocyklistów!), każdy widzi. jak widać teoria nie idzie w parze z praktyką Zgłoszenie
Napisano 30 Kwiecień 20169 l comment_33262 po kazdej stronie znajda sie idioci ktorzy wymuszaja pierszenstwo i stad sa wypadki Zgłoszenie
Napisano 2 Maj 20169 l comment_33269 Właśnie wymuszanie i zbyt duże zaufanie do innych uczestników ruchu to największe problemy. Ciężko jednak temu zapobiec, więc pozostaje być niesamowicie ostrożnym w każdej sytuacji.. Zgłoszenie
Napisano 13 Marzec 20178 l comment_34179 Znam wielu motocyklistów i to bardzo odpowiedzialni ludzie. To nie motocykliści są najczęściej sprawcami wypadków a jedynie ich ofiarami. Oszołomów nie brakuje po żadnej ze stron i jak ktoś jest świrem, to nie ma znaczenia, czym jeżdzi bo i tak sprawia zagrożenie dla innych. Nie zwalajmy więc winy na motocyklistów. Zgłoszenie
Napisano 23 Grudzień 20214 l comment_50838 Akurat tak się składa, ze ja raczej jeżdżę samochodem i nawet niekoniecznie mnie interesują motocykle. nawet jakiś czas temu miałem okazję przeczytać na stronie https://autofanatyk.pl/do-czego-sluzyl-gaznik-w-samochodzie/ jak tak naprawdę działał gaźnik w naszych autach. Zgłoszenie
Napisano 17 Styczeń 20233 l comment_657358 Podczas jazdy na motocyklu trzeba zachować ostrożność. Wiadomo, że trzeba jeździć z głową, ale na bezpieczeństwo ma też wpływ ubiór. Dlatego warto zainwestować w porządne buty motocyklowe, które chronią stopę i łydkę. W tym sklepie jest duży wybór https://moto-tour.com.pl/pl/menu/buty-motocyklowe-12508.html . Znajdziecie tam buty męskie i damskie w przystępnych cenach. Są różne rodzaje. Zgłoszenie