Napisano 24 Marzec 201510 l comment_31004 #pielęgniarstwo #bydgoszcz #Łódź Chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej na temat studiowania pielęgniarstwa w Bydgoszczy i w Łodzi. Wszystkie opinie, najlepiej ze strony osób już studiujących mile widziane Zgłoszenie
Napisano 24 Marzec 201510 l comment_31006 #pielęgniarstwo #bydgoszcz #Łódź Chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej na temat studiowania pielęgniarstwa w Bydgoszczy i w Łodzi. Wszystkie opinie, najlepiej ze strony osób już studiujących mile widziane Z tego, co mi wiadomo to jest to forum studentów medycyny (również przyszłych) i lekarzy, więc raczej nikt tutaj nie studiuje/studiował pielęgniarstwa i tutaj to tylko #medycyna. Nigdy nie orientowałam się w kwestii pielęgniarstwa, ale często na forum.biolog.pl można wyczytać fajne rzeczy. Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31020 Jak najbardziej jest to forum nie tylko dla studentów WL i lekarzy, chętnie gościmy tutaj również osoby z innych wydziałów uczelni medycznych : ) Zgłoszenie
Napisano 27 Marzec 201510 l comment_31024 Jak najbardziej jest to forum nie tylko dla studentów WL i lekarzy, chętnie gościmy tutaj również osoby z innych wydziałów uczelni medycznych : ) To w takim razie zwracam honor i przepraszam - sugerowałam się górnym nagłówkiem. Zgłoszenie
Napisano 2 Listopad 201510 l comment_32471 Od znajomych słyszałam, że w Bydgoszczy na Collegium Medicum UMK studia pielęgniarskie są bardzo proste. Wiadomo, że są przedmioty kolosy (szczególnie na pierwszym roku), które spędzają sen z powiek, ale tak jest na wszystkich uczelniach w każdym mieście Zgłoszenie