Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31011 Informacja przekazana nam dzis przez staroste roku. "Od przyszłego roku akademickiego uczelnia zobowiązana jest do całkowitego rozdzielenia zajęć studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych (również wykładów). Wyrok sądu najwyższego zobowiązał uczelnie do rozdzielenia budżetów obu trybów studiów. W związku z tym w przyszłym roku będzie musiał być stworzony podział grup ze studentami studiów stacjonarnych i niestacjonarnych." Ktos wie cos wiecej? Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31013 U nas od dawna są osobne grupy (zanim nam pozmieniali numery to 1-46 stacjo, 47-60 niestacjo czy jakos tak ) aczkolwiek wykłady sa wspolne (częśc zajeć również bo przy zajęciach w kilka grup stacjo moga mieć razem z niestacjo) Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31014 I zacznie się odwieczna walka: kto ma łatwiej? xD Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31015 Z tymi wykładami to jest najlepsze. Już teraz we Wrocławiu na 300 osób (stacjo+niestacjo) na większości wykładów jest ze 20 osób. Gdy je rozdzielą to będą chyba zajęcia indywidualne xd i nie chce mi się wierzyć, że profesorowie będą 2 razy po 1,5h mówić to samo, no na pewno hahahha Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31016 A hojne uczelnie płacić za dwa wykłady o tym samym, gdzie na każdym będzie po pięć osób :v Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31018 White, nie wiem czy pamiętasz, ale rok albo dwa temu, też powstał pomysł stworzenia jednej grupy dziekańskiej wyłącznie z osobami z trybu niestacjonarnego. Nie wiem czyj to był pomysł. Koniec końców nie wypalił : ) Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201510 l comment_31019 Pewnie hajs, ale jeszcze nie wiem, w jaki niby sposob ;] Zgłoszenie