Napisano 14 Kwiecień 201510 l comment_31121 W tym roku wyjątkowo ani mi ani znajomym nie urodził się żaden konkretny pomysł na spędzenie, krótkiej bo krótkiej, ale jednak majówki. Pomyślałem więc, że rzucę pomysłem wyjazdu do Krakowa, co o dziwo zostało przyjęte z entuzjazmem. Jako autor idei szukam teraz hotelu bądź hostelu, który oferuje przystępne cenowo pokoje w Krakowie właśnie. Lokalizacja nie ma aż tak wielkiego znaczenia, w końcu głównie będziemy poza hotelem, ale jednak jako taki standard w dobrej cenie by nas urządzał. Polecicie coś? Zgłoszenie
Napisano 14 Kwiecień 201510 l comment_31125 Wiesz fajny pomysł na majowkę.Kraków jest jednym z najciekawszych miejsc turystycznych. Warto tam spędzic czas. Byle by pogoda dopisała. Jeśli chodzi o hotele to różnie. W zależności o jaki standard Ci chodzi i ile osób.Spróbuj poszukać czegoś w ineternecie. Powodzenia. Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201510 l comment_31126 Polecam zatrzymać się z dala od centrum miasta, może bardziej w jakimś pensjonacie, niż w hotelu:) Warto zwiedzić Jurę Krakowsko - Częstochowską i na pewno ojców i Wieliczkę na pewno nie można zapomnieć o Smoku Wawelskim i o Wawelu:) Polecam serdecznie i zachęcam do odwiedzenia tych miejsc:) Przed rezerwacją noclegu warto poczytać opinie o danym miejscu, bo czasami zdjęcia nie są prawdziwe;/ Zgłoszenie
Napisano 14 Maj 201510 l comment_31496 Byłem we Lwowie też, ładne miasto, ma swój klimat, ale jednak czuć tam ząb czasu i brak inwestycji renowacyjnych, ogólnie wskazałbym tak jak minotaurus. Wschodnia Polska jest niezwykle malownica i urokliwa. Można się zakochać w krajobrazach Zgłoszenie