Napisano 3 Październik 201510 l comment_32063 Mam pytanko. Jestem na stażu. Zgodnie z rozporządzeniem ma odbyć 1 dyżur w tygodniu : 10 godz 5 min, lub 2 dyżury: 5 godz i 5godz 5 min. Idę na dyżur w niedzielę na 10 godz 5 min - no i właśnie tu zaczyna się mój problem bo nie wiem jak mam liczy niedzielę jako ostatni dzień tygodnia czy jako pierwszy dzień tygodnia. Zgłoszenie
Napisano 4 Październik 201510 l comment_32064 myślę, że musisz się zorientować jak jest w Twoim szpitalu. W moim np dla nich dni tygodnia w ogóle się nie liczą, tylko tydzień trwa 1-7 dzień miesiąca, kolejny 8-14 etc. Nie wiem jak jest gdzie indziej, może tak samo. Zgłoszenie
Napisano 7 Październik 201510 l comment_32070 Co szpital to inne procedury, u mnie w mieście jest podobnie jak mówi godzia, ale to nie znaczy że u Ciebie musi być tak samo Zgłoszenie
Napisano 5 Listopad 201510 l comment_32485 Dokładnie w każdy mszpitalu panują troszkę inne zasady i lepiej pytać u źródła, Zgłoszenie