Napisano 20 Czerwiec 20169 l comment_33430 No i właśnie o tym mówię. Płeć nie ma znaczenia, najmniejszego . Zgłoszenie
Napisano 17 Listopad 20169 l comment_33816 A ja mam trochę inne pytanie... Jeżeli zdecyduję się specjalizować w trybie modułowym i wybiorę np. neonatologię lub onkohematologię dziecięcą, czy mogę potem "dorobić" te 2 lata do pełnej specjalizacji z pediatrii? Szczególnie interesuje mnie to w kwestii neonatologii.. Czy może lepiej odwrotnie - najpierw pediatria a potem neonatologia? Zgłoszenie
Napisano 18 Listopad 20169 l comment_33817 Możesz dorobić, ale tylko jedną specjalizację możesz zrobić na rezydenturze (chociaż na zwykłą pediatrię to Cię wezmą z pocałowaniem ręki) Zgłoszenie
Napisano 9 Styczeń 20188 l comment_34954 A nieprawda. Wg mnie wielu mężczyzn jest teraz też pediatrami. Zależy od tego czy lubisz dzieci i masz do nich podejście. Pediatra też musi mieć oczy dookoła głowy bo to ważne by zauważyć niepokojące i nietypowe zachowania u maluchów! Zgłoszenie