Napisano 10 Luty 201610 l comment_32815 Witam forumową brać. Moja historia jest dość skomplikowana i zawiła. Zawsze rodzice mnie cisnęli na medycyny, byłem raz na lekarskim, jednak rezygnowałem, bo chciałem pójść "na własna rękę", na studia ktore by mnie satysfakcjonowały. Jestem właśnie na nich i jednak powracają do mnie mysli ze powinienem był ukończyć ta medycynę. Mam 23 lata i wiem, że mam duże szanse dostać na tegorocznym naborze. Pytanie do starszych i doświadczonych - czy te 4 lata do tylu stanowią jakąś znaczącą różnice ? Zgłoszenie
Napisano 10 Luty 201610 l comment_32817 A na jakich studiach jesteś, że Cię nie satysfakcjonują? Wiedz, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - medycyna może Ci się też nie spodobać. Ale jeśli już, to 4 lata to niedużo raczej. Zależy, jak Ty na to patrzysz. Zgłoszenie
Napisano 10 Luty 201610 l Autor comment_32818 18 minut temu, Kawa napisał: A na jakich studiach jesteś, że Cię nie satysfakcjonują? Wiedz, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - medycyna może Ci się też nie spodobać. Ale jeśli już, to 4 lata to niedużo raczej. Zależy, jak Ty na to patrzysz. Jestem na inżynierii przemysłowej. Zgłoszenie
Napisano 10 Luty 201610 l comment_32820 Cztery lata to absolutnie niewiele, jak najbardziej jest sens rozpoczęcia studiów na wydziale lekarskim. Swego czasu na tutejszym forum pojawiały się osoby w wieku ok. 30 lat, które też zastanawiały się nad pójściem na medycynę. Pytanie tylko, czy warto, biorąc pod uwagę warunki, w jakich pracują polscy lekarze : ) Zgłoszenie
Napisano 11 Luty 201610 l Autor comment_32822 12 godzin temu, rys napisał: Cztery lata to absolutnie niewiele, jak najbardziej jest sens rozpoczęcia studiów na wydziale lekarskim. Swego czasu na tutejszym forum pojawiały się osoby w wieku ok. 30 lat, które też zastanawiały się nad pójściem na medycynę. Pytanie tylko, czy warto, biorąc pod uwagę warunki, w jakich pracują polscy lekarze : ) Gdybys przed studiami znał te warunki to poszedłbyś pomimo tego jeszcze raz na lekarski? Zgłoszenie
Napisano 19 Maj 20169 l comment_33339 Heh. Ja mam też 23 i boję się przez moją głupotę nie dostane się w tym roku,prawie 12%stracone z własnej nieuwagi i pośpiechu... mimo to będę próbować za rok. W sumie już teraz jest ciezko bo chciałbym się usamodzielnic jak najszybciej a z drugiej strony moje wykształcenie nic mi nie daje i ludzie po 30 rezygnują z zawody z powodu tragicznych zarobków. Zgłoszenie