Napisano 21 Luty 201610 l comment_32863 Drodzy Koledzy i Koleżanki, serdecznie witam w tym wyjątkowym miejscu - gdzie spotkać się mogą członkowie kół naukowych chirurgii dziecięcej z całej Polski! Zapraszamy do wymiany doświadczeń, zakładania wspólnych badań i projektów, informowaniu o ważnych wydarzeniach! A na początek abyśmy wiedzieli "who is who" i kto tu zagląda - proponuję małe przywitanie Mateusz Palczewski, nie tak dawno jeszcze student, obecnie w trakcie specjalizacji z chirurgii dziecięcej w Katedrze i Klinice Chirurgii i Urologii Dziecięcej UM we Wrocławiu Jednocześnie nieco zaangażowany w tworzenie MedFor.me Z naszego wrocławskiego koła zapewne niebawem pojawią się także dr Justyna Łuczak (współopiekun koła) i student Piotr Kaczmarek (przewodniczący) Serdecznie pozdrawiam! Zgłoszenie
Napisano 21 Luty 201610 l comment_32865 Witam serdecznie Nazywam się Piotr Kaczmarek i mam niewątpliwą przyjemność być członkiem i zarazem przewodniczącym wrocławskiego koła chirurgii dziecięcej przy Katedrze i Klinice Chirurgii i Urologii Dziecięcej. Pomysł Mateusza odnośnie stworzenia forum uważam za bardzo udany i mam nadzieję, że niebawem w tym miejscu spotykać się będą członkowie kół chirurgii dziecięcej z całej Polski. Niewątpliwie pozwoli nam to na wymianę doświadczeń i informowanie o ciekawych wydarzeniach, jak również co najważniejsze na poznanie się i nawiązanie współpracy Zapraszam do zaglądania na nasze forum i tworzenia tematów Was interesujących. Pozdrawiam serdecznie Zgłoszenie
Napisano 21 Luty 201610 l comment_32868 Cześć wszystkim! Nazywam się Damian Skrabaka, jestem przewodniczącym SKN przy Katedrze i Klinice Chirurgii i Urologii Dziecięcej w Katowicach-Ligocie na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Popieram powyższą inicjatywę i z niecierpliwością czekam aż się rozwinie Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201610 l comment_32979 Hej, Jestem Miłosz Saryusz-Romiszewski i jestem przewodniczącym Studenckiego Koła Naukowego Dziecięcej Chirurgii Onkologicznej w Krakowie-Prokocimiu na CMUJ. Oprócz tego koła na Prokocimiu działają także Studenckie Koło Naukowe Dziecięcej Chirurgii Endoskopowej oraz Studenckie Koło Naukowe Chirurgii Pediatrycznej. Wszystkie 3 koła są wspierają pomysł i czekamy aż więcej kół z innych uczelni się tu pojawi Zgłoszenie