Napisano 5 Marzec 201610 l comment_32999 Witam serdecznie \Mam przyjemność przywitać Was na forum SKN onkologicznych z całej Polski. To miejsce, gdzie będziemy mogli wymieniać się własnymi doświadczeniami na różne tematy, wspomagać się wzajemnie w rozwoju naszych kół naukowych i badaniach naukowych. To miejsce, które umożliwii nam przepływ aktualności i informacji z tej dziedziny medycyny. Mam nadzieję, że dzięki temu będziemy się prężnie rozwijać, a współpraca między nami będzie kwitnęła. Z tego względu też proszę Was o pomoc w rozpowszechnianiu informacji na temat tego forum i zapraszania znajomych, którzy działają w SKN onkologicznych na innych uczelniach w kraju. Ale najpierw proponuję w tym miejscu przedstawić się i powiedzieć kilka słów o sobie Tak więc zacznę... Nazywam się Dominik Haus, w sumie całkiem niedawno ukończyłem Akademię Medyczną (obecnie Uniwersytet Medyczny) we Wrocławiu, obecnie jestem w trakcie specjalizacji z onkologii klinicznej w Dolnośląskim Centrum Onkologii we Wrocławiu. Swego czasu również aktywnie działałem w SKN onkologicznym we Wrocławiu, nawet przez pewien czas byłem jego przewodniczącym. Teraz Wasza kolej Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 201610 l comment_33001 Ciekawa inicjatywa. Ja również na studiach przez trzy lata byłam członkiem SKN Onkologii GUMed, przez rok byłam przewodniczącą, ale mojej przyszłości z onkologią nie związałam mimo to. Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 201610 l comment_33002 Cześć! Nazywam się Mateusz Malik, Działałem w SKN Onkologii przy DCO we Wrocławiu i mój onkologiczny zapał nie osłabł - jestem w trakcie specjalizacji z onkologii klinicznej (Warmińsko-Mazurskie Centrum Onkologii). Szczególnie interesuje się czerniakami i immunoterapią w onkologii. Zgłoszenie
Napisano 2 Styczeń 20197 l comment_41884 Nazywam się Marika. Specjalizacja kliniczna (Mazurskie Centrum Onkologii) Interesuje się immunoterapią oraz złośliwymi zmianami skórnymi ( czerniak ). Zgłoszenie