Napisano 7 Marzec 20169 l comment_33025 Witam, jakie zabawki polecacie dla swoich najmłodszych pociech ? Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe ? Tyle teraz się mówi o zabawkach z Chin... Znalazłem w sieci coś takiego Zgłoszenie
Napisano 7 Marzec 20169 l comment_33029 Zaczyna mnie to powoli przerażać, wszystko, dosłownie wszystko jest teraz robione w Chinach a niektórzy się dziwią dlaczego stają się one coraz większą potęgą gospodarczą Zgłoszenie
Napisano 7 Marzec 20169 l comment_33031 niczchin.pl Ja osobiście jestem fanką drewnianych zabawek Bajo produkcji polskiej (dużo lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach), ale znajdziesz na stronie również produkty innych producentów. Zgłoszenie
Napisano 11 Marzec 20169 l comment_33048 Różnie to bywa, czasami dzieci niezbyt chętnie bawią się takimi drewnianymi zabawkami, bardziej nadaje się to jako ozdoba Zgłoszenie
Napisano 21 Grudzień 20187 l comment_41871 Hmm, to nie jest do końca tak, że zabawki z Chin z automatu będą źle zrobione, czy szkodliwe dla zdrowia. Wiele produktów segmentu premium jest już teraz tam produkowane, tylko to wszystko zależy na jaką fabrykę się trafi. Jedne starają się bardziej, a inne mniej. Wracając do meritum, ja uwielbiam ponadczasowe zabawki na biegunach, kiedyś była to moja ulubiona zabawka, a teraz jest to numer jeden także moich dzieci :) Różnica jest taka, że teraz już nie tylko koń na biegunach jest w modzie, do zwierzaczków doszły też pieski, misie, a nawet pandy. Można sobie obejrzeć jak ten rynek się rozwinął: https://zabawkaiwyprawka.pl/zabawki/konie-na-biegunach-bujaki Dla zwolenników proekologicznego wychowania oczywiście są także drewniane bujaki, chociaż one są co do zasady trochę droższe. Zgłoszenie
Napisano 11 Grudzień 20214 l comment_50754 To prawda chyba każde dziecko lubi zabawki i jakoś mnie to w sumie nie dziwi. Moje maluchy są jeszcze na etapie ssania smoczka i to na tych zakupach ja się skupiłem. Czytałem nawet niedawno na stronie https://nobobobo.pl/jaki-smoczek-wybrac-dla-maluszka/ jaki najlepiej smoczek dla malucha wybrać. Zgłoszenie
Napisano 15 Maj 20232 l comment_716628 Zrobienie prezentu idealnego to swego rodzaju sztuka. Posiłkowanie się poradnikami w internecie może nam pomóc jednak lepiej mieć informacje z pierwszej ręki co potrzebuje osoba obdarowywana. Jeżeli chodzi o dzieci to mamy bardzo duży wachlarz dostępnych pomysłów. Dużo będzie zależało od ich wieku by wybrać produkt w pełni bezpieczny. Takie informacje znajdują się zawsze ne opakowaniu. W dzisiejszych czasach rodzice stawiają zbyt mocno na różnego rodzaju sprzęt elektroniczy. Na wszystko przyjdzie przecież czas. Najczęściej wybieraną kategorią produktów są zabawki. Bardzo popularne są serie związane z ulubionymi bohaterami kreskówek. Najlepszym tego przyładem jest Super Zings posterunek policji - https://neduo.pl/pl/p/Super-Zings-posterunek-policji/19105 dający wiele frajdy naszym milusińskim. To także fajne figurki jakie można kolekcjonować, a chyba każdy miał podobne hobby w tamtych czasach. Zgłoszenie