Napisano 11 Kwiecień 20169 l comment_33177 Rzeczywiście ceny jak na tego typu gry są wręcz kosmiczne... widocznie to wciąż dobry interes dla wielu ludzi, no ale co kto lubi Zgłoszenie
Napisano 11 Kwiecień 20169 l comment_33182 17 godzin temu, Newman napisał: Wow, podasz tytuł ? Zgłoszenie
Napisano 30 Kwiecień 20169 l comment_33259 gra planszowa Na grzyby kosztuje w Smyku 19 łoty Z gier dla dorosłych polecam Kolejka Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 20169 l comment_33863 Gry planszowe są super mam trochę takich starszych w domu jak Monopoly i chińczyk, uwielbiam w nie grać. Zgłoszenie
Napisano 4 Styczeń 20179 l comment_33950 Polecam Wam planszówkę "Martwa Zima: Dluga Noc". Jest ona mocno rozbudowana i stanowczo warta swojej ceny. Tylko i wylacznie gra dla wytrwalych Zgłoszenie
Napisano 17 Czerwiec 20178 l comment_34563 "Postaw na milion" i "Rimmikub" W to drugie zazwyczaj przegrywam, ale i tak lubię Zgłoszenie
Napisano 21 Wrzesień 20178 l comment_34802 Moją ulubioną grą planszową jest Party Alias. Na minimum 4 osoby, jednak można grać nawet w 8-10 osób (musi być parzysta ilość, bo gra się w parach). Bardzo towarzyska, można się zatracić i grać całą noc. Można w nią grać na spotkaniach rodzinnych, bo bez problemu będą się dobrze przy niej bawić osoby w każdym wieku. Zgłoszenie
Napisano 11 Październik 20178 l comment_34821 Gry planszowe to najlepiej spędzony czas z rodziną, przynajmniej u mnie w domu tak było. Niektóre kupowaliśmy, ale znaleźliśmy również fajną alternatywę wypożyczenia gier. Super sprawa kosztuje parę złotych a udana zabawa w weekend murowana. Zgłoszenie
Napisano 12 Październik 20178 l comment_34824 Oj planszówki są rewelacyjne. Tylko szkoda, że nie zawsze jest partner do gry. Kiedyś grałam w taką planszówkę dla jednej osoby, ale nie pamiętam nazwy. To było coś starego (wujka). Znalazłam w kartonie z zestawem gier. Samotnik? Coś takiego. Zgłoszenie