Napisano 28 Czerwiec 20169 l comment_33457 Nadszedł czas by wlać w ten temat nowe życie. Jaki kolor pieczątki preferujecie ? Czy zdarzyło wam się , że musieliście ją zmieniać z powodu kradzieży/podrobienia ? Jaki typ techniczny preferujecie : klasyczny automat czy może preink(pieczątkę błyskową) ? A może macie w swoich kieszeniach coś o bardziej fikuśnym kształcie ? Zgłoszenie
Napisano 30 Czerwiec 20169 l comment_33462 Ja, jeśli idzie o kolor, się trzymam klasyki. Mój stempel jest niebieski w kolorze indygo i ładnie go widać na kserach. Natomiast formę wybrałem dość oryginalną - tzw. "na zakreślacz". Plusy: mała, mieści się do każdej kieszeni, jest pośrednio szybka, obsługa w pracy jedną ręką, także na nierównych powierzchniach i "na kolanie", ćwiczy się kciuk i do obsługi tylko dominującą ręką, ale za to nigdy nie do góry nogami, łatwo się "podlewa" i można bardzo precyzyjnie ją przystawić, służy mi b. intensywnie już 3 lata i nie psuje się Minusy: czasem się gubi zatyczkę pod papierami, wymaga "naładowania" co dwa-trzy uderzenia, ograniczona objętość tekstu, więc mój prof. dr hab n. med i cztery specjalizacje się nie zmieszczą Zgłoszenie
Napisano 30 Czerwiec 20169 l comment_33464 Ja mam odwrotnie - najprostszy automat z ekstrawaganckim zielonym tuszem. Marzę o takiej w długopisie, ale szkoda mi było wydawać na nią z pensji stażysty :P Zgłoszenie
Napisano 2 Lipiec 20169 l Autor comment_33467 Pieczątka najważniejszym narzędziem lekarza. A czy dozwolone są pieczątki wielokolorowe ? Nigdzie nie widzę tego uszczegółowionego w ustawie wiec chyba tak. Zgłoszenie
Napisano 2 Lipiec 20169 l comment_33468 Ma być widać nazwisko i pwz, reszta jest dowolna. Ja mam mój ulubiony kolor, czyli czerwoną, a tusz czarny. Zgłoszenie
Napisano 30 Lipiec 20169 l Autor comment_33584 9 godzin temu, Newman napisał: A nie lepsza czarna z czerwonym tuszem? A może zielona z fioletowym ? Panie Adminie, nie spamuj Pan. Zgłoszenie