Napisano 28 Maj 20178 l comment_34483 Tak mi się jakoś składa, że od końca czerwca będę miał trochę wolnego. Dużo czasu na jakiekolwiek planowanie nie mam a z chęcią pojechałbym do Czarnogóry. Trochę poczytałem o niej, pooglądałem zdjęć i filmów z różnych wyjazdów i w sumie z chęcią sam bym wszystko zobaczył na własne oczy. Byliście? Co warto zobaczyć? No i jak najlepiej tam się dostać nie będąc zmotoryzowanym? Zgłoszenie
Napisano 28 Maj 20178 l comment_34485 W Chorwacji tumy turystów, w Czarnogórze mniej, a też ma morze Zgłoszenie
Napisano 28 Maj 20178 l comment_34486 Głupie stwierdzenie, raz, że trzeba wiedzieć gdzie szukać, a dwa w Chorwacji wcale nie jest tak dużo ludzi. No chyba, że o 16 w centrum Splitu. Zgłoszenie
Napisano 29 Maj 20178 l Autor comment_34487 Chorwacja z tego co wiem jest też droższa nich Czarnogóra. Z krajów bałkańskich jest najdroższa. Zgłoszenie
Napisano 1 Czerwiec 20178 l Autor comment_34510 15 dniowa objazdówka (licząc wraz z dojazdem), z częściowym wyżywieniem za około 1600 to dobra oferta? Co prawda to nie tylko Czarnogóra a i kraje sąsiednie.Znajomi podesłali mi taką wycieczkę, ale z Warszawy. Warto się nad nią zastanawiać? Zgłoszenie
Napisano 1 Czerwiec 20178 l comment_34513 Byłam i w Chorwacji i w Czarnogórze,ale kilka lat temu,nie wiem jak to teraz wygląda,ale wtedy Czarnogóra była zdecydowanie tańsza i jak dla mnie bardziej urokliwa.Myślę,że warto skorzystać z oferty,bo kraje bałkańskie są warte zwiedzenia. Zgłoszenie
Napisano 8 Czerwiec 20178 l comment_34540 Plan wyjazdu na wakacje do Czarnogóry rewelacyjny. Piękny Kotor, kanion Tary i niesamowity spływ łodziami Tarą pozostanie w mej pamięci na zawsz. Miałam okazje poznać Czarnogóre dzięki wycieczce,z Wytwórnią Wypraw. Super organizator dbający o jakość swych ofert. Zgłoszenie
Napisano 4 Lipiec 20178 l Autor comment_34624 Dnia 8.06.2017 at 21:08, Mysza napisał: Plan wyjazdu na wakacje do Czarnogóry rewelacyjny. Piękny Kotor, kanion Tary i niesamowity spływ łodziami Tarą pozostanie w mej pamięci na zawsz. Miałam okazje poznać Czarnogóre dzięki wycieczce,z Wytwórnią Wypraw. Super organizator dbający o jakość swych ofert. Wydaje mi się, że patrzymy na tą samą wycieczkę Pytanie tylko czy w tym samym czasie Zgłoszenie