Napisano 4 Listopad 20178 l comment_34864 Dzień dobry Państwu,nazywam się Bożena Freund i jestem pracownikiem naukowo-dydaktycznym na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie. Przedmiotem moich naukowych zainteresowań jest zarządzanie humanistyczne i przywództwo oparte na wartościach w organizacjach ochrony zdrowia.Więcej o mojej naukowej działalności można znaleźć na stronie: https://uj-pl.academia.edu/Bo%C5%BCenaFreundWłaśnie zaczynam przeprowadzać badania do doktoratu.W związku z tym poszukuję:- lekarzy, - pielęgniarek,- osób zarządzających organizacjami ochrony zdrowia aby przeprowadzić z nimi wywiady wyłącznie w celach naukowych.Gdyby ktoś z Państwa zgodził się ze mną spotkać, byłabym bardzo wdzięczna.Proponuję tym osobom (oczywiście indywidualnie, po umówieniu konkretnej godziny) spotkanie w moim gabinecie na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej UJ (w Krakowie). Ewentualnie można rozważyć rozmowę przez skype, gdyby ktoś spoza Krakowa był zainteresowany uczestnictwem w przeprowadzanym przeze mnie badaniu.Będę bardzo wdzięczna za pomoc.Z wyrazami szacunku,Bożena Freund Zgłoszenie