Napisano 5 Sierpień 20187 l comment_35424 Cześć, zbliżają się wakacyjne praktyki, dlatego też posiłkowałem się internetowymi poradnikami w których poruszany był temat obuwia ochronnego dla personelu. Dokładnie chodzi o crocsy i ich używanie w szpitalu. W niektórych artykułach autorzy nawiązywali, że są one niebezpiecznie i nie zalecane ze względu na "otwory" w górnej części, a tym samym aż proszą się by upadła tam "zanieczyszczona krwią strzykawka z igłą". Jak wy zaopatrujecie się na ten typ obuwia? Czy jest on bezpieczny? Czy wasze szpitale respektują crocsy? Zgłoszenie
Napisano 21 Wrzesień 20187 l comment_35501 Cóż, widziałem masę osób w takim obuwiu. Według mnie liczy się wygoda, nie słyszałem nigdy o tak drastycznych przypadkach Zgłoszenie
Napisano 7 Listopad 20187 l comment_35549 ta zanieczyszczona igła może tez przekłuć spodnie albo trafić w miejsce gdzie kończy się Crocks czy inne obuwie, tj w kostkę... Zgłoszenie