Napisano 22 Październik 201114 l comment_4367 Zapraszamy do udziału w konkursie na najlepszego medycznego demotywatora! Sytuacje w medycynie nie raz wprawiają nas w śmiech - czasem także załamujemy ręce, np. gdy pacjent pomylił drogę przyjęcia czopka Jeśli masz pomysł na obrazek z trafnym tekstem - zachęcamy do udziału! Wystarczy kreatywność i paint, a zbiór nagród może być Twój! Termin konkursu: 22 października - 11 listopada 2011. Nagroda dla zwycięzcy: dwie książki: Komplikacje Atula Gawende i Przypadki kliniczne z serii Davidsona. Zasady: Proste! 1. Med-demotywator, który w trakcie konkursu zdobędzie nawięcej głosów przez opcję "Lubię to" wygrywa! 2. Med-demotywatory zgłaszane są w tym temacie. 3. Med-demotywatory muszą być autorstwa uczestnika. 4. Jedna osoba może zgłosić nieograniczoną liczbę med-demotywatorów. 5. Możesz oddać dowolna ilość głosów (także na swojego demotywatora), ale nie możesz oddawać głosów z więcej niż 1 konta (głosy będą weryfikowane). Osoby, które złamią ten punkt zasad zostaną zdyskwalifikowane. Informacje techniczne: Jak dodać med-demotywatora? 1. Stworzyć graficznego med-demotywatora 2. Poniżej treści postu kliknąć "Użyj pełnego edytora". 3. Dodać załącznik - kliknąć w "Kliknij aby dodać plik" lub w "Przeglądaj". Zaznaczyć plik i kliknąć "otwórz" 4. Kliknąć "Załącz ten plik". 5. Kliknąć "Dodaj do posta". 6. Wysłać post klikając "Odpowiedz". Zgłoszenie
Napisano 22 Październik 201114 l comment_4369 To ja w takim razie jeśli mogę zgłaszam swojego poprzedniego medemota Zgłoszenie
Napisano 23 Październik 201114 l comment_4404 Trochę stereotypowo, trochę szowinistycznie. Zgłoszenie
Napisano 11 Listopad 201114 l comment_4766 Wyszło ,że mamy dogrywkę. I w mojej głowie narodził się pomysł podziału nagrody. Co na to organizator? Zgłoszenie