Napisano 14 Marzec 201214 l comment_21407 Witaj, do matury nie mogę podejść-stara to stara-dokument równie niezmienialny jak akt urodzenia . Egzaminy, ale uczę się na maturach z poprzednich lat. Zgłoszenie
Napisano 15 Marzec 201213 l comment_21424 Łe, to niestety nie będę potrafił Ci niczego doradzić. Nie mam zielonego pojęcia jak wyglądają i co wymagają na wstępniakach. Zgłoszenie
Napisano 17 Marzec 201213 l comment_21445 chemia to dla mnie przekleństwo, szczególnie ta nieorganiczna i fizyczna. Wogóle chemię i fizykę to ktoś wymyślił ku zagladzie naszej populacji nasza uczelnia dba o populację, nauczając biednych, wystraszonych pierwszo- i drugoroczniaków tych ważnych przedmiotów, kładzie na nie duży nacisk w dużej mierze bywa tak, że bez zakuwania się nie obejdzie :/ Zgłoszenie
Napisano 28 Lipiec 201213 l comment_23229 Podejmę troszkę inny wątek. Otóż zastanawiam się nad przenosinami do Wrocławia z łodzkiej uczelni. Czy może jest na forum ktoś, kto niedawno zrobił podobny transfer i mógłby podzielić się wrażeniami? Z tego co zaobserwowałam porównując oba programy; musiałabym nadrobić (będąc po 2 roku) anatomię kliniczną i kończącą się egzaminem higienę, stąd kolejne pytanie - czy nie stanowiłyby one problemu? Zgłoszenie
Napisano 31 Lipiec 201213 l comment_23240 Ja przenosilem sie po 1 roku z Zabrza i roznic bylo wiecej, a poszlo calkiem sprawnie:) przejdz sie do dziekanatu i wypytaj o szczegoly - co i kiedy musisz zlozyc. Pozdrawiam Zgłoszenie
Napisano 10 Sierpień 201213 l comment_23296 Dziękuję A jak wyglądają kliniki? Można się czegoś dowiedzieć czy panuje totalna olewka? Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201312 l comment_26752 Witam, mam pytanie jak wygląda pierwszy rok, na lekarskim lub lek-dent? jestem na pierwszym roku w miescie X i jest tu nie zadobrze, obawiam sie najgorszego... kazdy mi mowi ze pierwszy jest straszny ale to słabe pocieszenie, wiec moim planem B jest studiowanie w innym miescie, moze takim jak Wroc? Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201312 l comment_26753 nie martw się pierwszy jest straszny, a każdy kolejny gorszy. Zgłoszenie
Napisano 15 Kwiecień 201312 l comment_26754 pierwsze 2 lata są straszne, a potem się człowiek przyzwyczaja Zgłoszenie