Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akademia Medyczna Wrocław Opinie

Featured Replies

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 227k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Witam wszystkich forumowiczów !   Mam kilka pytań co do LEKu . Czy ktoś z was może mi po krótce opowiedzieć jak wygląda wasz - studentów medycyny - plan dnia ? Ile czasu poświęcacie na naukę , ile

Napisano

Witaj, do matury nie mogę podejść-stara to stara-dokument równie niezmienialny jak akt urodzenia ;). Egzaminy, ale uczę się na maturach z poprzednich lat.

Napisano

Łe, to niestety nie będę potrafił Ci niczego doradzić. Nie mam zielonego pojęcia jak wyglądają i co wymagają na wstępniakach.

Napisano

chemia to dla mnie przekleństwo, szczególnie ta nieorganiczna i fizyczna. Wogóle chemię i fizykę to ktoś wymyślił ku zagladzie naszej populacji

nasza uczelnia dba o populację, nauczając biednych, wystraszonych pierwszo- i drugoroczniaków tych ważnych przedmiotów, kładzie na nie duży nacisk :)

w dużej mierze bywa tak, że bez zakuwania się nie obejdzie :/

• 4 months later...
Napisano

Podejmę troszkę inny wątek. Otóż zastanawiam się nad przenosinami do Wrocławia z łodzkiej uczelni. Czy może jest na forum ktoś, kto niedawno zrobił podobny transfer i mógłby podzielić się wrażeniami? Z tego co zaobserwowałam porównując oba programy; musiałabym nadrobić (będąc po 2 roku) anatomię kliniczną i kończącą się egzaminem higienę, stąd kolejne pytanie - czy nie stanowiłyby one problemu?

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję ;)

A jak wyglądają kliniki? Można się czegoś dowiedzieć czy panuje totalna olewka?

• 8 months later...
Napisano

Witam, mam pytanie jak wygląda pierwszy rok, na lekarskim lub lek-dent? jestem na pierwszym roku w miescie X i jest tu nie zadobrze, obawiam sie najgorszego... kazdy mi mowi ze pierwszy jest straszny ale to słabe pocieszenie, wiec moim planem B jest studiowanie w innym miescie, moze takim jak Wroc?