Napisano 13 Kwiecień 20187 l comment_35081 Dzień dobry. Wiem,że nie na temat, ale potrzebuję pomocy. Mój teść ma raka żołądka i szukam osoby, która przetłumaczy mi historię choroby z polskiego na angielski - 14 stron. Proszę o pomoc. Dana. dorota.zlotkowska282@wp.pl Zgłoszenie
Napisano 30 Maj 20187 l comment_35139 Dzień dobry, witam wszystkich serdecznie! Jestem studentką IV roku WL CMUJ, interesują mnie dziedziny zabiegowe. Odkąd pamiętam chciałam zostać lekarzem. Mam nadzieję, że ten portal jeszcze funkcjonuje i będę mogła dowiedzieć się przydatnych informacji dotyczących praktycznego aspektu bycia lekarzem;) Oprócz medycyny uwielbiam śpiew, malowanie, wycieczki( również górskie), kino, teatr i filharmonię;) Zgłoszenie
Napisano 2 Lipiec 20196 l comment_42335 Czesc, zlozylam konto no i wlasdnie witam się z wami Zgłoszenie
Napisano 5 Lipiec 20196 l comment_42361 Witam wszystkich użytkowników forum. Reprezentuję gabinet Medyk Dent, który istnieje od 2004 roku. Przeprowadzamy chirurgiczne zabiegi implantacyjne i zabiegi implanto-protetyczne. Postaram się odpowiedzieć na Wasze pytania z tym związane. Zgłoszenie
Napisano 5 Lipiec 20196 l comment_42363 Witam wszystkich użytkowników tego forum Miło mi do Was dołączyć Zgłoszenie